Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti DOXX – Stravné lístky .
19. decembra 2021, 10:30
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Karta Bonusovka je lepšia ako hotovosť. Zaplatíš s ňou v obchodoch či reštauráciách a dostaneš bonus 1 % navyše

REFRESHER PENIAZE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Možno hľadáš práve tento univerzálny darček.

Niekedy to je s tými vianočnými darčekmi poriadne ťažké. Dochádzajú nápady a ten, koho chceš obdarovať, má už naozaj všetko? Jedna z možností je obdarovať ho peniazmi, čo je neosobné. Len tak šupnúť pod stromček bankovky v obálke alebo poukážku na nákup tiež nie je ideálny darček. Tvoj problém môže vyriešiť nová karta Bonusovka. Ako karta funguje a kto by sa jej mohol potešiť, ak ju nájde pod stromčekom? 

Na kartu Bonusovku nahráš peniaze online a človek, ktorému ju podaruješ, ju môže využívať na platenie v obchodoch, potravinách a reštauráciách. Pri každom nabití karty zároveň získavaš bonus vo výške 1 %. Ak teda na karte chceš mať 100 eur, stačí na ňu vďaka bonusu nabiť 99 eur. 

Viac informácií

Pre koho je karta určená? 

Môže byť skvelým darčekom pre starých rodičov, ktorým chceš prispieť do rozpočtu, alebo deťom, ktoré môžu mať na karte svoje vreckové. Nestratí sa ani v rodinách alebo u ľudí, ktorí majú presne stanovený rozpočet napríklad na nákupy potravín a jedla. 

doxx, bonusovka
Zdroj: Doxx

Ako to funguje 

Bonusovku používaš pri nákupoch rovnako ako bežnú kartu, je dokonca dostupná aj platba cez mobil prostredníctvom Android aplikácie. Neustále máš prístup k apke alebo účtu držiteľa karty a môžeš tak sledovať svoje transakcie. Presúvaš na ňu prostriedky medzi rôznymi kartami.

Okrem toho si s kartou Bonusovkou môžeš užívať rôzne výhody v rámci Dobrého programu. To je program, kde získaš rôzne zľavy, ale aj vstupenky na podujatia a iné výhodné akcie. Obdarovaní rodičia alebo mladí majú tak prístup k bezplatnej online angličtine, ku kurzom varenia, k cvičeniam, prednáškam, stačí si len vybrať. 

doxx, bonusovka
Zdroj: Doxx

Získaj kartu Bonusovku 

Kartu Bonusovku si jednoducho zakúpiš online, následne ju už len stačí nabiť a je pripravená na použitie. Momentálne si môžeš Bonusovku kúpiť za predvianočnú cenu 4,80 € aj s poštovným do konca decembra. Bežná cena tejto karty je 6 € + poštovné. 

kúpiť kartu bonusovku

Karta Bonusovka ako darček pre starkých aj gastronadšenca

Ak si teda v koncoch s nápadmi na vianočné darčeky a nechceš prísť s prázdnymi rukami, karta Bonusovka môže byť dobrým riešením tejto situácie. Môžeš ju podarovať nielen starým rodičom, ale komukoľvek, kto ocení peniaze, ktoré môže neskôr minúť na nákupy potravín či jedenie v reštauráciách.

V prípade, že máš doma nejakého gastronadšenca, môžeš mu kartu Bonusovku podarovať aj s rezerváciou do jeho obľúbenej reštaurácie, prípadne so zoznamom podnikov, ktoré vždy chcel navštíviť. Pozývaš ty a platí karta Bonusovka!

doxx, bonusovka
Zdroj: Doxx
Domov
Zdieľať
Diskusia