Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Biodent.
27. decembra 2021, 10:30
Čas čítania 2:45
Sponzorovaný obsah

Úsmev ako hollywoodska hviezda? Na tejto klinike ti ho vytvoria za dva týždne a môžeš ho zaplatiť na splátky

Úsmev ako hollywoodska hviezda? Na tejto klinike ti ho vytvoria za dva týždne a môžeš ho zaplatiť na splátky
Zdroj: Refresher
MÓDA SKRÁŠĽOVACIE PROCEDÚRY
Uložiť Uložené

Chceš mať krásny žiarivý úsmev? Daj si urobiť zákroky, ktoré využívajú aj známe celebrity.

Často ti ostatní hovoria, že by si sa mal viac usmievať, že ti úsmev pristane, no ty máš pocit, že tvoj úsmev je práve nedostatok? Občas na sebe nájdeme detaily, nad ktoré sa nevieme povzniesť, aj keď nás kamaráti presviedčajú, že to vôbec nie je také zlé. Ak túžiš po belších zuboch či rovnom hollywoodskom úsmeve, dosiahnuť to nemusí byť také náročné, ako sa ti možno zdá. V spolupráci s Biodentom ti ukážeme, aké procedúry estetickej stomatológie ti môžu pomôcť. 

Práve na klinike Biodent, ktorá má novú modernú prevádzku v Bratislave, ti poskytnú konzultácie zadarmo a dokonca sa môžeš pozrieť, ako bude tvoj úsmev vyzerať vďaka digital smile designu. Okrem toho môžeš zaplatiť na splátky a mať úplne nový úsmev už za dva týždne. Robia tu všetky procedúry, ktoré si dali urobiť aj známi herci či speváci. O celom postupe aj cene zákrokov budeš vedieť vopred. Okrem estetických úprav tvojho úsmevu si tu môžeš dať urobiť aj všetky klasické stomatologické úkony, ktoré potrebuješ. 

Viac informácií
biodent, zuby, zubná klinika, zubár
Zdroj: Biodent

Korunky, fazety a bielenie podstúpili aj George Clooney, Tom Cruise a Miley Cyrus

Pravdepodobne ani netušíš, čo všetko sa dá urobiť s tvojím úsmevom. Ak ťa trápia napríklad krivé zuby či medzierka medzi zubami, dá sa to riešiť aj inak než len zubným strojčekom. Práve v Biodente pomohli s podobným problémom viacerým zákazníkom vďaka zirkónovým korunkám. Tie majú vysokú pevnosť, farba sa dá prispôsobiť tvojim zubom a vôbec sa rokmi nemení – bez ohľadu na to, či piješ veľa kávy alebo fajčíš. Okrem zirkónových koruniek sa používajú aj keramické korunky, ktoré sú rovnako pevné, zachovávajú si svoj odtieň a vydržia minimálne 15 rokov

Pri zirkónových aj keramických korunkách sa najskôr zub ošetrí, medzitým sa na základe digitálnych odtlačkov vyrobí korunka, ktorá je identická ako tvoj pôvodný zub. Následne ju zubár odskúša, či sedí tak, ako má, či ju netreba nejako upraviť a pod., a ak je všetko v poriadku, prilepí sa na pripravené miesto. Ak je pôvodný zub, na ktorý sa nasádza korunka, zdravý, zvykne sa obrúsiť, no ak nie, zubár ho môže vytrhnúť a následne sa korunka nasadí na mostík. 


Svoj úsmev si dalo korunkami vylepšiť hneď niekoľko hollywoodskych hviezd, ako napríklad Tom Cruise, George Clooney, Miley Cyrus či Nicolas Cage, ktorý mal kedysi medzierku medzi zubami. Veľmi často sa však medzi hviezdami zvyknú využívať nielen korunky, ale aj fazety. Aký je rozdiel medzi korunkou a fazetou? 

Fazety sa zvyknú využívať pri rôznych estetických chybách zubov, ako sú napríklad praskliny, veľké medzery medzi zubami či zafarbenie zuba. Na rozdiel od koruniek sa fazety aplikujú na tzv. živé zuby. Avšak úsmev vďaka fazetám vyzerá rovnako prirodzene a takisto ako korunky nemenia svoj odtieň. Práve spomínaný Tom Cruise začal svoju kariéru vo filmoch Top Gun či Mission Impossible s krivými zubami, ktoré si dal vybieliť a upravovali mu ich aj použitím faziet

Zažiar svojím úsmevom vďaka bieleniu

Pravidelné kávičky, fajčenie či jedenie potravín, ako napríklad cvikla alebo čučoriedky, spôsobujú zafarbenie zubov natoľko, že ti nemusia pomáhať bieliace pasty ani pravidelné čistenie zubov. Niekedy na pekný úsmev nie sú potrebné korunky či fazety a stačí len ich bielenie. Práve to je u celebrít úplne bežnou záležitosťou a jednoduchšie by bolo vymenovať, kto si zuby nedal vybieliť, ako spomenúť tých, ktorí bielenie pravidelne podstupujú. 

biodent
Zdroj: Refresher

Rozžiariť svoj úsmev môžeš aj ty v Biodente, kde využívajú techniku Power Whitening. Pri tejto metóde sa špeciálnym svetlom aktivuje gél nanesený na zuboch. Vybieli všetky fľaky a pomôže zubom dosiahnuť požadovaný odtieň tak, že štruktúra zuba ostáva nezmenená. Táto metóda dokáže vybieliť zuby v priemere o 4 odtiene a je bezbolestná. Takéto bielenie ti vydrží od jedného až do piatich rokov; záleží na tom, ako často piješ kávu a či konzumuješ potraviny, ktoré zuby zafarbia. 

viac o bielení
Zuby pred bielením a po ňom na klinike Biodent.
Zuby pred bielením a po ňom na klinike Biodent. Zdroj: Biodent

Ukáž sa s novým úsmevom

Či už si chceš dať svoj úsmev esteticky vylepšiť, alebo potrebuješ ošetriť zubné kazy, spoľahni sa na odborníkov v Biodente, kde prijímajú nových pacientov. Môžeš sa objednať na bezplatnú konzultáciu, na ktorej ti presne povedia, aké máš možnosti a koľko to bude stáť. Strach zo zubárov nechaj doma, pretože zákroky sú bezbolestné. Bonusom je už len možnosť platenia na splátky bez navýšenia, ktoré môžeš konzultovať na mieste.

Chcem vedieť viac
biodent
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia