Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 20:00
Čas čítania 1:35
Martin Adam Pavlík

TOP 3 vo štvrtok: Lockdown pre neočkovaných, princ Charles vychválil Čaputovú a Ozark má strhujúci trailer

TOP 3 vo štvrtok: Lockdown pre neočkovaných, princ Charles vychválil Čaputovú a Ozark má strhujúci trailer
Zdroj: Refresher
REFRESHER TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Toto sú najdôležitejšie správy dnešného dňa.

Princ Charles vychválil prezidentku Čaputovú

Cestovná kancelária Baloo na svojom facebookovom profile zverejnila video, na ktorom sa slovenská turistka v Jordánsku rozpráva počas náhodného stretnutia s princom Charlesom. Princ Charles jej porozprával o tom, ako sa na nedávnom klimatickom samite v Glasgowe stretol s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Zuzana Čaputová
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Žena, ktorá natáčala video, povedala, že slovenská prezidentka je „pôvabná“, s čím princ Charles promptne súhlasil a dodal, že s ňou viedol „veľmi príjemný rozhovor“. Člen britskej kráľovskej rodiny obklopený ochrankou pôsobil veľmi prirodzene a po približne minútovej debate sa so slovenskými turistami rozlúčil. Viac si prečítaš tu.

Vláda sprísňuje opatrenia pre neočkovaných

Covid automat bude po novom prísnejší pre nezaočkovaných, no aj očkovaní budú mať väčšie obmedzenia. Pre neočkovaných vláda obmedzila od červených okresov všetko, budú môcť navštevovať len esenciálne obchody – lekárne a obchody s potravinami. V čiernych okresoch ostanú napokon zatvorené hotely aj prevádzky aj pre zaočkovaných. 

Eduard Heger
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Okrem toho hromadné podujatia, športové podujatia a bohoslužby budú mať limitné obmedzenia už vo fialovej a červenej farbe, aj keď doteraz nemali. Školy sa v tejto fáze zatvárať nebudú, nebude sa v nich ani sprísňovať režim.

Štvrtá séria seriálu Ozark dorazí na Netflix už v januári

Po takmer dvojročnej pauze sa vracia jeden z najlepších kriminálnych seriálov od Netflixu. Štvrtú a zároveň poslednú sériu si budeš môcť pozrieť už od 21. januára. Bude rozdelená na dve polovice, pričom epizódy z tej druhej uvoľnia o niekoľko mesiacov neskôr. Posledná séria bude mať o štyri epizódy viac ako tie doterajšie, dovedna ich bude 14. Tvorcovia hovoria, že seriál ukončia tak, ako plánovali, a neskrátia ho.



Netflix z poslednej série postupne uvoľňuje nové zábery, online je už aj prvý teaser s niekoľkými novými scénami. Tretia séria sa skončila veľmi napínavo. Šéf kartelu Navarro zabil Helen pred očami Martyho a Wendy, ktorí sa tak „oslobodili“ z jej zovretia a môžu svoju budúcnosť a únik z kartelu plánovať mimo jej drobnohľadu. Viac si prečítaš tu.

Instagramový post dňa

Dvojnásobný šampión Oktagonu MMA Ivan Buchinger uverejnil fotku z tréningu s opisom „ranná motivácia“, pričom na základe oblečenia bojovníkov vidno, že Attila Végh reprezentuje Davida Kozmu (najbližšieho Buchingerovho protivníka) s prezývkou Ružový panter a Buchinger zase podľa trička reprezentuje Karlosa Vémolu (ide o jeho merch, ktorý má znázorňovať jeho hlášku, že v Oktagone je len jeden kráľ), ktorý si u Végha pýta už nejaký čas odvetu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan "Buki" Buchinger (@ivanbuchinger)

Domov
Zdieľať
Diskusia