Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2021, 9:11
Čas čítania 0:56
Tereza Šnajdrová

Travis Scott zaplatí pohreb obetiam, ktoré na festivale Astroworld prišli o život

Travis Scott zaplatí pohreb obetiam, ktoré na festivale Astroworld prišli o život
Zdroj: Erika Goldring/WireImage/Getty Images
NEWS DRAKE TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Raper bude okrem iného spolupracovať s organizáciou BetterHelp, ktorá bezplatne pomôže tým, ktorí sa z tragédie zotavujú.

Lidé se přišli bavit a místo toho prožili traumatizující zážitek. Takový byl festival Astroworld pořádaný raperem Travisem Scottem, kterého se zúčastnilo zhruba 50 tisíc lidí. Během koncertu zmíněného rapera davy pohltila hysterie, všichni se hlava nehlava začali sunout blíže k podiu a při tlačenici přišlo o život 8 osob a stovky lidí byly zraněny. Travis Scott nyní oznámil, že obětem zaplatí pohřby, informuje CNN Entertainment.

Odporúčané
VIDEO: Ľudia sa na koncerte Travisa Scotta navzájom dusili a mlátili. „Bol to ten najneorganizovanejší chaos,“ vraví zdravotníčka VIDEO: Ľudia sa na koncerte Travisa Scotta navzájom dusili a mlátili. „Bol to ten najneorganizovanejší chaos,“ vraví zdravotníčka 7. novembra 2021, 15:06

Travis i nadále spolupracuje s městem Houston, policií i místními záchranáři, aby se spojil s rodinami těch, kteří na festivalu přišli o život,“ stojí v prohlášení, které vydal raperův zástupce.

Domov
Zdieľať
Diskusia