Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti UNI MSR.
6. novembra 2021, 10:30
Čas čítania 0:41
Sponzorovaný obsah

Univerzitné majstrovstvá SR prichádzajú s novým formátom a postupom do prestížnych medzinárodných turnajov

ŠPORT
Uložiť Uložené

UNI MSR (Univerzitné majstrovstvá SR) a SUEL (Slovenská univerzitná ešportová liga) aj vďaka generálnemu partnerovi TIPOS, prichádzajú s novým ligovým formátom, ktorý prináša ešte väčšiu kvalitu a ceny pre víťazov.

Najnovšie majú štyri tímy možnosť postúpiť do SUEL v otvorených kvalifikáciách, ktoré sa uskutočnia už 11. 11. 2021 (štvrtok) a 13. 11. 2021 (sobota). Víťazi SUEL sa pridajú k dvanástim univerzitným e-športovým tímom, ktoré sú do UNI MSR nasadené z minulých turnajov: 10 tímov si vybojovalo miestenku z minulej sezóny UNI MSR (LS 20/21) a 2 tímy sa prebojovali z poslednej sezóny SUEL (LS 20/21).

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

Spoločne tak všetkých 16 tímov zabojuje o: 

  • vecné ceny a finančný prizepool 2 450 eur v UNI MSR,
  • postup na pripravovanú medzinárodnú V4 univerzitnú ligu v hre CS:G0 s prizepoolom viac ako 2 000 eur,
  • postup na európsky šampionát University Esport Masters v hre lol s prizepoolom 15 000 eur.

Ceny víťazom osobne odovzdá minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling, ktorý prevzal oficiálnu záštitu nad podujatím. 

UNI MSR
Zdroj: UNI MSR

Ako sa zaregistrovať?

Do SUEL zostávajú posledné 4 voľné sloty. Registrácia je ZADARMO, preto stačí poskladať tím z tvojich spolužiakov alebo iných hráčov tvojej univerzity a prihlásiť sa pomocou ISIC karty alebo potvrdenia o návšteve školy ešte dnes na www.yzone.skhttps://bit.ly/SUELaUNIMSR21.

Domov
Zdieľať
Diskusia