Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
7. novembra 2021, 10:30
Čas čítania 2:57
Richard Balog

10 párov tenisiek, ktoré sú ako stvorené do aktuálneho počasia

10 párov tenisiek, ktoré sú ako stvorené do aktuálneho počasia
Zdroj: Asphalt Gold
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Krok vedľa neurobíš kúpou strednej verzie siluety Air Force 1 od Nike, ale ani futuristickým modelom z dielní Adidas Originals, ktorý návrhári pokryli okrem nylonu aj vrstvou materiálu Gore-Tex®.

Vonkajšie teploty už nie sú príjemné ako v predchádzajúcich týždňoch a to znamená, že nastal čas na zmenu šatníka aj obuvi, s ktorou ti pomôžeme. Vďaka spolupráci s online obchodom Footshop sme ti ukázali niekoľko tipov na fresh kúsky oblečenia a dnes sa pozrieme na 10 párov tenisiek, ktoré sú ako stvorené do aktuálneho počasia

Tešiť sa môžeš na retro bežeckú siluetu od značky Reebok v semišovom vyhotovení, legendárne Nike Air Force 1 v strednej verzii, dvojicu Dunks aj futuristické dielo z dielní Adidas Originals. 

Odporúčané
Objav rôzne tváre streetwearu vďaka značkám Carhartt WIP, Carrots či Maharishi, ktoré ponúkajú skvelý pomer ceny a kvality   Objav rôzne tváre streetwearu vďaka značkám Carhartt WIP, Carrots či Maharishi, ktoré ponúkajú skvelý pomer ceny a kvality 31. októbra 2021, 11:30

Reebok Classic Legacy  92,95 €

Nesmrteľná klasika inšpirovaná bežeckými teniskami zo 70. rokov minulého storočia, ktorú si zamiluje každý, komu pristanú v zbierke. Model Classic Legacy prináša spojenie odkazu histórie a inovácií budúcnosti rovnako ako množstvo ďalších siluet z dielní značky Reebok. Bežne používané materiály typu semiš, hladká koža či nylon v tomto prípade dopĺňajú zemité farebné odtiene, ktoré sú ako stvorené na jesenné obdobie. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low Platform 104,95 €

Do jesenných odtieňov zahalili jeden zo svojich modelov aj návrhári v službách amerického športového giganta. Ženský variant modelu Blazer Low dostal v tomto prípade okrem semišového zvršku v žlto-oranžovej kombinácii aj vyššiu podrážku, ktorá poteší najmä nižšie slečny a dámy. Jedny z najkrajších tenisiek v aktuálnej ponuke online obchodu Footshop s cenou do 100 eur. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low Disrupt 109,95 €

Pôvodne skejtbordová silueta tenisiek Nike Dunk patrí v posledných sezónach medzi najpredávanejšie produkty so swooshom. Stačilo pritom, aby ich do svojich outfitov zakomponoval Travis Scott. Pri pohľade na obdobne podarené vyhotovenia nám to však neprekáža. Nájdeš ešte v šatníkovej skrini miesto pre tieto bielo-zelené krásky?

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 QS  122,95 €

Pri značke Nike ešte chvíľu zostaneme, a to vďaka strednej verzii modelu Air Force 1, ktorý si tentoraz od dizajnérov vyslúžil krátky swoosh a hladký kožený zvršok v sivo-bielej kombinácii. Na suchom zipse cez jazyk navyše svieti biely nápis NYC, ktorý odkazuje na metropolu východného pobrežia v Spojených štátoch amerických. Ak ťa už omrzeli nízke vyhotovenia tenisiek, skús tieto, neoľutuješ. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Reebok Zig Kinetica II Edge  130 €

Do dnešného výberu sme zaradili aj športovo ladený pár tenisiek od značky Reebok, ktorý je okrem nepremokavého zvršku z technických materiálov vybavený aj podrážkou Vibram®. Ide tak o obuv vhodnú nielen do mestských uličiek, ale aj do prírody a hôr. Na trhu nájdeš len veľmi málo párov topánok, ktoré sú funkčné a navyše vyzerajú dobre. Zbytočne nad ich kúpou neváhaj…

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX „Next Nature“  139 €

Jeden z najväčších výrobcov športového a lifestylového vybavenia má v dnešnom výbere štvornásobné zastúpenie, a to nie z dôvodu, že ho preferujeme pred ostatnými. Spoločnosť Nike len vie, ako zaujať, čo sa vedeniu podarilo aj týmto hravým vyhotovením siluety Dunk High, ktorá je v ponuke online obchodu Footshop dostupná v ženských veľkostiach a limitovaných množstvách. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Ozrah  140 €

Svoje zastúpenie v dnešnom článku majú aj tenisky s logom Adidas Originals, pričom ako prvý spomenieme model s názvom Ozrah. Ide o čerstvú novinku, ktorá je inšpirovaná bežeckými siluetami z 90. rokov, avšak podľa súčasných štandardov s výraznými futuristickými prvkami. V danom prípade nás mimoriadne baví aj čierno-fialová farebná kombinácia, ktorú dizajnéri nevyužívajú príliš často. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ZX 2K Boost Gore-Tex®  182,95 €

Čiernym podkladom sa pýši aj ďalší model od nemeckej športovej značky číslo 1 na trhu. Tenisky z budúcnosti sú okrem mäkkej penovej podrážky Boost vyzbrojené aj zvrškom Gore-Tex®, ktorý tvoje chodidlá ochráni pred nepriaznivým počasím lepšie než akýkoľvek iný materiál. Cena na úrovni 180 eur je priamoúmerná kvalite a času, ktorý strávili dizajnéri pri tvorbe. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 (2 in 1) x Feng Chen Wang  192,95 €

Tenisky, s ktorými sa nestratíš v dave ani na rušnom Times Square v New Yorku. Približne takto by sme charakterizovali najznámejší model značky Converse v úprave návrhárky Feng Chen Wangovej. Jednoduchú siluetu rozbila do dvoch častí v tvare kríža, ktoré sa však výborne dopĺňajú, a výsledok určite stojí za pozornosť. Jedinou prekážkou môže byť cena tesne pod úrovňou 200 eur. V online obchode je k dispozícii aj svetloružový variant so svetlými detailmi vhodný pre ženy. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Raf Simons Cylon-21  479,95 €

Posledným párom tenisiek vhodných do aktuálneho počasia sú tieto luxusné krásky spod rúk Rafa Simonsa. Belgický módny mág nezostal nič dlžný svojej povesti a siluetou Cylon-21 zhmotnil nielen svoje predstavy o teniskách v roku 2021. Ostrý športový vzhľad v celočiernom vyhotovení návrhár doplnil o kontrastný plastový prvok na päte a my už vieme, čo si onedlho nájdeme pod vianočným stromčekom. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope.
Domov
Zdieľať
Diskusia