Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2021, 8:44
Čas čítania 0:47
Jakub Paulík

Will Smith sa rozplakal spoločne s dcérou. V dokumente hovorí o psychických ťažkostiach a svojej pravej tvári, ktorú skrýva

Will Smith sa rozplakal spoločne s dcérou. V dokumente hovorí o psychických ťažkostiach a svojej pravej tvári, ktorú skrýva
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images for AFI
FILMY A SERIÁLY BEST SHAPE OF MY LIFE WILL SMITH
Uložiť Uložené

Fanúšikovia nahliadnu aj do temných zákutí príbehu Willa Smitha.

Will Smith natočil dokumentárnu minisériu Best Shape of My Life, v ktorej chcel ukázať, ako sa dostal z veľmi zlej fyzickej kondície. Tá sa na neho „nalepila“ počas pandémie. Jeho plánom bolo za 20 týždňov zhodiť 9 kilogramov a zároveň si vypracovať svalovú hmotu.

V upútavke však prezradil, že v jednotlivých častiach bude hovoriť aj o svojom krehkom duševnom zdraví. Na kameru prvýkrát povedal, že v jednom momente zvažoval ukončiť svoj život.

Kedy to bolo a z akého dôvodu uvažoval nad samovraždou, sa dozvieme v jednotlivých častiach. Best Shape of My Life nebudú podľa všetkého chýbať emócie, o čom svedčí aj záber na slziaceho Willa Smitha a jeho dcéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia