Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Orange.
28. októbra 2021, 18:30
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Väčšina Slovákov chce mať telekomunikačné služby od jedného operátora. Nižšia cena nie je jediný dôvod

TECH
Uložiť Uložené

Paušál v mobile, domáci internet, televízia – to sú tri najbežnejšie služby operátorov, ktoré využíva väčšina z nás.

Paušál v mobile, domáci internet, televízia – to sú tri najbežnejšie služby operátorov, ktoré využíva väčšina z nás. Existuje trik, ako ich získať lacnejšie a zároveň so službami navyše. Zdá sa, že viacerí ho už poznajú – až dve tretiny Slovákov chcú mať totiž podľa nedávneho prieskumu služby mobilnej a pevnej siete od jedného operátora spojené v balíku. Takéto spojenia má hneď niekoľko výhod. Poznáš ich všetky?

Orange
Zdroj: Orange

Podľa prieskumu agentúry 2muse, ktorá sa začiatkom októbra pýtala na názor viac ako tisícky ľudí, by spojené služby od jedného operátora celkovo preferovalo až 65 % populácie. Väčšina si zároveň myslí, že spájať si služby mobilnej a pevnej siete do balíkov je výhodné. Nejde pritom zďaleka len o nižšiu cenu.

Najväčšou výhodou využívania všetkých služieb od jedného operátora je podľa Slovákov prehľadnosť. Všetko totiž môžu vidieť v jednej faktúre a v mobile im na všetko postačí jedna apka. Vyzdvihujú tiež jednoduchosť manažovania takto spojených služieb – akékoľvek požiadavky vybavia u jedného operátora, na rovnakej zákazníckej linke a v jednej predajni.

netflix, tv,
Zdroj: Pexels.com

Nižšia cena a výhody navyše

Ak si služby mobilnej a pevnej siete spojíš do tzv. balíka, k prehľadnosti a jednoduchšiemu manažovaniu služieb môžeš pridať hneď dve ďalšie výhody. Vnímajú ich aj Slováci – až 85 % ľudí uvádza ako hlavný dôvod výhodnosti spájania služieb mobilnej a pevnej siete do balíkov nižšiu cenu. Približne rovnako veľa z nich je presvedčených, že spájaním do balíkov získajú aj rôzne extra výhody, ako sú napríklad dáta navyše, zľava na telefón, bezplatný TV archív a podobne.

Orange
Zdroj: Orange

V prieskume boli oslovení zákazníci všetkých štyroch slovenských operátorov. Zákazníci Orangeu sú presvedčení viac, než je priemer, že mať všetky služby od jedného operátora je výhodnejšie, a to práve kvôli nižšej cene a benefitom navyše. Orange totiž balíky spojených služieb ponúka – volajú sa Love a vo vianočnej kampani ich teraz ešte viac zatraktívnil. 

Všetky služby v jednom balíku Love

S balíkom Love získaš všetko, čo na zábavu a komunikáciu potrebuješ. Ak si v ňom spojíš svoj pevný internet a hlasový paušál, Orange ti k nim dá niekoľko ďalších atraktívnych výhod pre celú rodinu, vďaka ktorým môže byť tvoja komunikácia ešte výhodnejšia. 

Z ponuky týchto extra výhod si môžeš vybrať tie, ktoré ti najviac vyhovujú – napríklad zľavu 10 % na paušál alebo zaujímavú zľavu na telefón či iné zariadenie. Obľúbenou súčasťou balíka služieb Love je aj možnosť získať dvojnásobok dát k paušálu, ako aj 50 % zľava na službu Spojenie dát. Ak si do svojho balíka Love pridáš aj Orange TV, získaš navyše aj 31-dňový TV archív, dva tematické programové balíky zadarmo a ďalšie 3 GB dát. To všetko sú dôvody, prečo sa spájanie služieb do balíkov naozaj oplatí.

Orange
Zdroj: Orange

Okrem toho si teraz pred Vianocami môžeš spoľahlivý pevný internet v Orangei aktivovať bez inštalačných či aktivačných poplatkov, vďaka čomu ušetríš od 9,90 eura do 19,90 eura. Operátor ti zároveň ponúka vianočnú extra zľavu 21 eur na program Home Basic a až 73,50 eura na program Home Optimal.

„Primárnou motiváciou spájať si služby do balíkov je podľa prieskumu nižšia cena a možnosť získať benefity navyše. A presne to prinášame – balík služieb Love s množstvom výhod pre celú rodinu. To, čo robí našu ponuku unikátnou, je spojenie najkvalitnejšej a najdostupnejšej mobilnej siete na Slovensku so spoľahlivou a zákazníkmi dlhodobo pozitívne hodnotenou pevnou sieťou, ktorá je aktuálne dostupná už pre viac ako 97 % slovenských domácností,“ doplnil Martin Hromkovič, riaditeľ úseku marketingu pre rezidenčných zákazníkov a značky spoločnosti Orange Slovensko.

Domov
Zdieľať
Diskusia