Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
26. októbra 2021, 18:30
Čas čítania 0:36
Sponzorovaný obsah

VIDEO: Koľko zarobíš, kedy sa ti oplatí robiť a či ochutnal niekedy klientovu objednávku, nám prezradil v rozhovore kuriér Woltu

GASTRO
Uložiť Uložené

Aké je to pracovať pre Wolt? V našom novom videu sme sa kuriéra spýtali na všetko, čo by ťa mohlo zaujímať.

Ak si si niekedy objednával jedlo domov či do práce, možno si už aj ty využil služby tzv. modrých kuriérov Wolt. V spolupráci s touto kuriérskou službou, ktorá sa stará o to, aby si neostal dlho hladný, sme sa kuriéra spýtali na všetko, čo by ťa mohlo zaujímať alebo na čo si chcel poznať odpoveď ako potenciálny uchádzač o prácu pre Wolt. Koľko si taký kuriér zarobí, ako dlho pracuje, na čom musí jazdiť a či už niekedy ochutnal z klientovej objednávky, sa dozvieš v nasledujúcom videu.

Teória ti nestačí a najradšej by si si to zažil v praxi? Robiť ľuďom radosť, keď im donesieš voňavé jedlo, môžeš ako Wolt kuriér aj ty. Ak si po dopozeraní videa povieš, že to je super práca a chcel by si ju robiť tiež, neváhaj a prihlás sa. 

Chcem byť Wolt kuriér

Domov
Zdieľať
Diskusia