Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2021, 19:01
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Chceli zistiť, aké to je, zabiť človeka. Dvaja mladíci z Martina spoznali trest za ohavnú vraždu murára

Chceli zistiť, aké to je, zabiť človeka. Dvaja mladíci z Martina spoznali trest za ohavnú vraždu murára
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka
NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Muža vylákali do krytu civilnej ochrany za mestom a tam ho zavraždili.

Nie je to tak dávno, čo Martinom otriasol prípad brutálnej vraždy. Do miestnych katakomb vylákali vo februári dvaja kamaráti Rudolf Dorčík a Milan Jesenský ničnetušiaceho chlapíka, ktorý sa rozhodol ísť si s nimi vypiť za mesto. Teraz im za ohavnú vraždu 43-ročného muža súd udelil trest 24, respektíve 20 rokov odňatia slobody, uvádzajú TV Noviny.

vrazda bunker
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

Útok sa odohral pár stoviek metrov od mesta v kryte civilnej ochrany, ktorý je už roky opustený a napriek zabezpečeniu bolo jednoduché dostať sa dovnútra. Chlapci si muža vytypovali ako svoju obeť, pretože podľa svojej výpovede chceli na vlastnej koži vyskúšať, aký je to pocit zabiť človeka.

V kryte civilnej ochrany spolu skupina mužov popíjala, ale v jednej chvíli príležitostnému murárovi Jozefovi chlapci oznámili, že si ho vybrali ako svoju obeť a v ten istý večer ho zavraždia.

Odporúčané
Mladíci zavraždili človeka, lebo si chceli skúsiť, aký je to pocit poslať niekoho na druhý svet. O mesiac nato zmizol ich kamarát Mladíci zavraždili človeka, lebo si chceli skúsiť, aký je to pocit poslať niekoho na druhý svet. O mesiac nato zmizol ich kamarát 1. marca 2021, 9:34

Najskôr na muža zaútočil prvý z odsúdených, ktorý ho kopal, udieral a spôsobil mu zranenia viacerými predmetmi, medzi ktorými bol aj drevený hranol. Skutok dokončil druhý odsúdený, keď murára Jozefa podrezal, a obaja chlapci sa následne pokúšali prerezať cez pokožku hlavy a lebku až k mozgu, pretože chceli tento orgán vidieť na vlastné oči.

Domov
Zdieľať
Diskusia