Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 14:02
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Squid Game bol jej herecký debut. Vďaka kráse a talentu si po odvysielaní seriálu prilepšila už o 11 miliónov followerov

Squid Game bol jej herecký debut. Vďaka kráse a talentu si po odvysielaní seriálu prilepšila už o 11 miliónov followerov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME
Uložiť Uložené

Modelke zmenila rola v úspešnom seriáli život.

Squid Game od Netflixu je obrovský hit všade po svete, takže je logické, že si veľa ľudí všíma aj nových hercov. Juhokórejskí tvorcovia sa musia vyrovnať s návalom slávy a záujmu zo strany internetu, čo sa odzrkadľuje aj na ich sociálnych sieťach.

Captifalfilm informuje, že Jung Ho-Yeon (v seriáli hrala Se-Bok) získala na Instagrame od začiatku streamovania šou viac ako 11 miliónov followerov (aktuálne ich má 14 miliónov). 

Odporúčané
Október: 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO, na Apple TV+ a ostatných streamingových platformách Október: 10 najočakávanejších filmov a seriálov na Netflixe, HBO, na Apple TV+ a ostatných streamingových platformách 3. októbra 2021, 15:30

Jung je skúsená modelka, ktorá má za sebou viacero súťaží. Squid Game (recenzia tu) bola jej prvá herecká rola a my musíme uznať, že má v sebe veľký herecký talent. Rozhodne by nikto nepovedal, že šlo o jej herecký debut. Sme zvedaví, kde ju uvidíme najbližšie. Jej krása spojená s talentom jej rozhodne pomôžu v hľadaní nových rol.

Jedna zo šéfok v Netflixe v rozhovore pre Vulture prezradila, že chystajú aj 2. sériu. Musia však vymyslieť ako a kedy. Tvorca, scenárista a režisér prvej série Hwang Dong-hyuk však na seriáli pracoval niekoľko rokov a dokončenie prvých dvoch epizód mu zabralo viac ako pol roka.

Ak v tom teda chce pokračovať, bude potrebovať tím scenáristov a ďalších režisérov, aby ho to znova až tak nevyšťavilo. Navyše si najskôr chce natočiť nejaký film, takže na 2. sériu si možno počkáme aj niekoľko rokov.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HoYeon Jung(Chung) (@hoooooyeony)

Domov
Zdieľať
Diskusia