Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti TV Markíza.
9. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Nájdi si svoju lásku a vyhraj 75 tisíc eur. Prihlás sa do markizáckej šou Love Island cez online kasting

Nájdi si svoju lásku a vyhraj 75 tisíc eur. Prihlás sa do markizáckej šou Love Island cez online kasting
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND
Uložiť Uložené

Vstúp do hry už o pár týždňov a zabojuj o srdce jedného z hráčov alebo rovno o výhru v podobe 75 tisíc eur.

Ak patríš medzi fanúšikov reality šou, určite ti neunikla česko-slovenská verzia populárnej šou Love Island, ktorú aktuálne vysiela TV Markíza a VOYO. Svojím základom sa podobá na Too Hot to Handle od Netflixu, avšak v tomto prípade sa do vily na Kanárskych ostrovoch dostanú súťažiaci na dva mesiace, pričom cieľom je vytvoriť pár, ktorý to vydrží až do konca. Hlavnou motiváciou je finančná výhra 75-tisíc eur

Tú môžeš teraz vyhrať aj ty, Markíza totiž hľadá príťažlivých súťažiacich, ktorí chcú nájsť lásku, zabaviť sa a popri tom vyhrať rozprávkovú výhru. Ak si myslíš, že spĺňaš tieto kritériá, potom sa zaregistruj na kasting, ktorý bude prebiehať online. Markíza účasť v šou vekovo neohraničuje, takže šancu máš, aj keď patríš medzi staršie ročníky. 

Chcem sa prihlásiť
Love Island
Zdroj: TV Markíza

Ak budeš mať šťastie a kastingom prejdeš, do vily na Kanárskych ostrovoch sa dostaneš v priebehu niekoľkých dní. Skúsiť šťastie budeš môcť pritom s existujúcimi hráčmi alebo ďalšími novými, ktorí spolu s tebou dorazia do vily. Markíza sa týmto krokom snaží šou urobiť interaktívnejšou a zábavnejšou, keďže tento postup nie je bežný. Väčšina reality šou totiž býva predtočená, no Love Island je veľmi živý formát, vďaka ktorému môžeš ako účinkujúci vstúpiť do aktuálneho deja a zaradiť sa tak do skupinky súťažiacich a zažívať iskrenie či hádky vo vile.

Love Island
Zdroj: TV Markíza

Ak túžiš po zábave a dobrodružstve, chceš spoznať nových ľudí, zviditeľniť sa a nájsť si novú lásku či skúsiť rovno zabojovať o hlavnú výhru 75-tisíc eur, potom sa nezabudni prihlásiť na kasting čím skôr.

Chcem ísť na kasting
Domov
Zdieľať
Diskusia