Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2021, 16:38
Čas čítania 1:34
Jakub Paulík

Kotlebovcov vykázali z pléna NR SR, lebo nemali rúška. „Tak nech sa s tým rúškom aj zadrhne,“ odkázal nahnevaný šéf ĽSNS

POLITIKA MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Poslancov vykázali po výzve Jána Benčíka.

Lídra strany ĽSNS Mariana Kotlebu a niekoľkých jeho poslancov vykázali z pléna NR SR pre nedodržiavanie protipandemických opatrení. „Pred malou chvíľou mňa, môjho brata Mareka a poslanca Petra Krupu vykázal podpredseda NR SR Laurenčík (SaS) z rokovacej sály parlamentu. Kvôli rúškam. Tak nech sa s tým rúškom aj zadrhne,“ napísal Kotleba na Facebooku.

Podpredseda parlamentu tak reagoval na výzvu poslanca Jána Benčíka, ktorú uvádzame nižšie v plnom znení. Benčík tvrdí, že by poslanci NR SR mali ísť občanom príkladom. Niektorí z nich pritom vôbec nedbajú na opatrenia proti koronavírusu. Marian Kotleba je od začiatku pandémie známy svojou kritikou opatrení a vakcín proti ochoreniu covid-19.

Domov
Zdieľať
Diskusia