Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2021, 15:33
Čas čítania 1:39
Martin Adam Pavlík

Poznáme dátum súboja Pirát verzus Vémola. Jeden z nich oslávi nový rok so šampiónskym opaskom cez plece

Poznáme dátum súboja Pirát verzus Vémola. Jeden z nich oslávi nový rok so šampiónskym opaskom cez plece
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvaja rivali sa konečne stretnú v klietke, oznámili organizátori domácej organizácie Oktagon MMA.

Pourážali sa a povyhrážali jeden druhému cez sociálne siete, no čoskoro sa stretnú konečne aj v klietke, kde ich všetci chceme vidieť. Obaja budú chcieť potvrdiť svoje slová a vyhrať. Pôjde o veľa. Na ich zápas sa môžeš tešiť 30. decembra. Česko-slovenský duel sa odohrá v pražskej O2 Aréne. 

„Za to, že si takýto chrapúň, znesvätím tvoje telo v našom zápase a pošlem ťa do dôchodku,“ odkazoval v júli sebavedomý Slovák Samuel Pirát Krištofič zo SFG gymu svojmu rivalovi Karlosovi Terminátorovi Vémolovi.

Čech sa mal pobiť na turnaji Oktagon 26, ktorý sa uskutočnil na pražskej Štvanici 24. júla, s Poliakom Marcinom Naruszczkom. Keďže sa zranil a musel ísť na operáciu, nahradil ho práve Pirát. Ten nakoniec získal v tvrdom a náročnom päťkolovom súboji pás šampióna strednej váhy. 

Keďže Vémola chce tento opasok späť (už ho v domácej organizácii raz vyhral v súboji s Alexom Lohorém, no následne oň prišiel v súboji s Milanom Ďatelinkom, keďže nespravil na titulový zápas váhu), nebolo zo strany organizátorov nad čím premýšľať, a tak vzájomný zápas dohodli. Dátum oznámili na sobotňajšom turnaji Oktagon 28. 



V štúdiu v zákulisí sa objavil na rozhovor aj Vémola, ktorý sa k zápasu vyjadril nasledujúco: „Pirát vraví, že ma pošle do dôchodku, a to je niečo podobné, ako keď som šiel zápasiť s Ďatelinkom. Tu jednoducho nie je možné, že v nejakom smere bude mať Pirát navrch. Áno, v strednej váhe majú všetci v rukách bombu a on sa môže trafiť. Ale to sa mohol aj Mikulášek, aj Ďatelinka. S Pirátom sme, čo sa týka zápasenia, niekde úplne inde, nechce si to priznať.“

vémola ďatelinka
Zdroj: Oktagon MMA


„Je to len o tom, či sa Pirát trafí alebo nie, a ja urobím všetko pre to, aby sa netrafil. Môj prvý krok k tomu je, že si musím uzdraviť lakeť, aby som vrátil titul tam, kam patrí, a oslávil koniec roka s opaskom prehodeným cez rameno,“ pokračoval český Terminátor. Vémola však odhalil ďalšie plány po zápase s Krištofičom a jasne dal najavo, že sa chce dopracovať k odvete s Attilom Véghom, keďže Pirát je jeho zverenec z rovnakého gymu.


„Pirát je pre mňa len prekážka na mojej ceste. Chcem zmlátiť všetkých chlapcov, čo má Attila v gyme, aby sám sebe povedal, že teraz je čas ich pomstiť a vrátiť mi to. Po tom, čo zmlátim Piráta, to odboxujem s Marpom a potom sa dobre najem a zmlátim aj Budaya,“ dodal Čech s tým, že narážal na ďalšieho Véghovho zverenca Martina Budaya, ktorý momentálne drží opasok Oktagonu MMA v ťažkej váhe do 120 kilogramov.

Späť
Zdieľať
Diskusia