Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. septembra 2021, 15:15
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Thor v God of War: Ragnarok bude obrovský boh s telom strongmana. Zvládne ho Kratos zabiť?

Thor v God of War: Ragnarok bude obrovský boh s telom strongmana. Zvládne ho Kratos zabiť?
Zdroj: Sony Interactive Entertainment
TECH GOD OF WAR: RAGNARÖK
Uložiť Uložené

Thor bude v hre God of War: Ragnarok vyzerať úplne inak než v marvelovských filmoch.

Sony Santa Monica a Playstation včera konečne odhalili očakávanú hru God of War: Ragnarok. Tá uzatvorí nórsku mytológiu, a tak v nej čakáme stretnutie s množstvom bohov, veľkolepé boss fighty a potvrdený je už aj Odin.

Odporúčané
Kratos vs. Thor v God of War 2 a Spider-Man proti Venomovi s Milesom Moralesom. Sleduj odhalenie budúcnosti hier na PS5 Kratos vs. Thor v God of War 2 a Spider-Man proti Venomovi s Milesom Moralesom. Sleduj odhalenie budúcnosti hier na PS5 9. septembra 2021, 23:22

Najprv sa však budeme musieť dostať cez jeho syna Thora. A ten je pekne naštvaný, keďže Atreus a Kratos zabili jeho dvoch synov Magniho a Modiho. Kratos bude so svojím synom stáť proti obrovskému hromotĺkovi.

God of War Ragnarok
Zdroj: Sony Santa Monica

V severskej mytológii nie je Thor vykreslený ako vysekaný bodybuilder s telom Chrisa Hemswortha, takže tento dizajn sa približuje mytológii, čo nás teší. Boss fight s takýmto obrom bude vyzerať zaujímavejšie ako súboj dvoch vyrysovaných svalnáčov.

Thora nahovorí Ryan Hurst (Sons of Anarchy). Nižšie sa môžeš pozrieť na všetky nové aj staré postavy. Odina nám zatiaľ neukázali (možno áno, ak sa vydával za niekoho iného, čo Odin dokáže), no nahovorí ho Richard Schiff (West Wing). 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Santa Monica Studio (@santamonicastudio)

Ragnarok sme si rozobrali vo včerajšom článku, kde nájdeš všetky potrebné informácie. Okrem toho ešte doplníme, že v tejto hre budeme môcť cestovať do všetkých 9 ríš.

V hre z roku 2018 sme mohli len do týchto 6: Alfheim, Helheim, Jötunheim, Midgard, Muspelheim a Niflheim. Uvidíme tak Asgard (domov Thora, Odina a ostatných), Svartalfheim (ríša trpaslíkov) a Vanaheim. Dátum vydania nepoznáme, no štúdio urobí všetko pre to, aby sa stihol rok 2022, a to ako pre PS4, tak PS5. Na záver ťa potešíme správou, že sa vracia aj kamera na jeden záber bez strihu.

God of War RagnarokGod of War RagnarokGod of War RagnarokGod of War Ragnarok
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia