Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. septembra 2021, 15:32
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Prvý trailer na Matrix 4: Epická akcia, Keanu Reeves a sci-fi scény, ktoré nás v kine posadia na zadok

Prvý trailer na Matrix 4: Epická akcia, Keanu Reeves a sci-fi scény, ktoré nás v kine posadia na zadok
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Matrix 4 premiéruje v kinách a na HBO Max ešte tento rok. Debutový trailer ti odhalí, o čom asi bude.

Po rokoch špekulácií a následnom oficiálnom ohlásení Matrixu 4 nám ostávalo len trpezlivo čakať. Videli sme prvé fotky z natáčania, utorňajšie teasery a dnes sa konečne môžeme pokochať plnohodnotným trailerom.

V ňom vidíme množstvo akčných scén a starého dobrého Nea, ktorý je zmätený. Zdá sa, že zabudol na svoju minulosť a niekto mu ju bude musieť pripomenúť. Nevieme sa dočkať, aký príbeh sa v novej časti bude skutočne odohrávať.

Odporúčané
Netflix do konca roka uvedie 41 filmov. My sme vybrali 10, ktoré majú šancu zabodovať u recenzentov, ale aj bežných divákov Netflix do konca roka uvedie 41 filmov. My sme vybrali 10, ktoré majú šancu zabodovať u recenzentov, ale aj bežných divákov 9. septembra 2021, 14:30

Režisérkou Matrixu 4 je Lana Wachowski, ktorá natočila spoločne so svojou sestrou Lilly aj celú pôvodnú trilógiu. Scenár s Lanou Wachowski napísali Aleksandar Hemon (seriál Sense8) a David Mitchell (Atlas mrakov s Tomom Hanksom a Halle Berry) a za kamerou sedí John Toll (Legends of the Fall, Braveheart). Premiéra je naplánovaná už na december 2021.

Okrem Keanu Reevesa v ikonickej role Nea uvidíme aj herečku Carrie-Anne Moss (Trinity). Okrem navrátilcov sa v štvorke predstavia aj nové postavy. Stvárnia ich herci ako Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff (Mindhunter), Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere či Yahya Abdul-Mateen II (poznáš ho z Aquamana či zo seriálu Watchmen). Špekuluje sa, že Yahya bude hrať mladého Morfea. Fanúšikov Sense8 poteší prítomnosť dvoch seriálových hercov – Briana J. Smitha a Maxa Riemelta. 

Domov
Zdieľať
Diskusia