Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2021, 9:21
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Pláž na Zemplínskej šírave zasypali milióny polystyrénových guľôčok. Museli ich odpratávať lopatami

NEWS KÚPALISKO
Uložiť Uložené

Na populárnej pláži Zemplínskej šíravy sa objavilo obrovské množstvo polystyrénových čiastočiek.

Zemplínska šírava je síce jednou z najobľúbenejších letných destinácií na Slovensku, ale napriek tomu sa jej nevyhýbajú časté problémy so znečistením. Najnovšie zostali dovolenkári zaskočení, keď sa šli okúpať do vody a na pláži narazili na hromadu polystyrénových guľôčok, informujú TV Noviny.

Odporúčané
„Som s kamošmi na pive,“ povedal Dávid predtým, ako vyhral 200-tisíc eur v očkovacej lotérii. Organizátori prekopali pravidlá „Som s kamošmi na pive,“ povedal Dávid predtým, ako vyhral 200-tisíc eur v očkovacej lotérii. Organizátori prekopali pravidlá 22. augusta 2021, 21:45

Malé biele polystyrénové guľôčky znepríjemňovali pobyt na pláži aj vo vode, ale zatiaľ nie je známe, ako sa na breh dostali. Vo viacerých prípadoch vraj bolo polystyrénu toľko, že ho ľudia museli odpratávať lopatami, aby sa mohli cez znečistené miesta na pláži vôbec dostať do vody. 

Domov
Zdieľať
Diskusia