Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Designer Outlet Parndorf.
22. augusta 2021, 13:30
Čas čítania 1:58
Sponzorovaný obsah

V Parndorfe ťa od pondelka do piatka čaká Fashion Shopping Week so zľavami až do 70 %

MÓDA
Uložiť Uložené

Príď si nakúpiť do vybraných obchodov, ktoré ti ponúkajú dodatočnú zľavu z outletovej ceny až do 70 %.

Ak máš pocit, že je najvyšší čas zaobstarať si nové kúsky do svojho šatníka či vybaviť sa na blížiacu sa jeseň, budúci týždeň od 23. augusta do 28. augusta navštív známy Designer Outlet Parndorf, kde nájdeš zľavy vo výške až do 70 % a predĺžený otvárací čas od pondelka do piatka do 21.00 h v rámci Fashion Shopping Weeku.

Či už hľadáš luxusné, športové, alebo beauty značky, nájsť svoje obľúbené kúsky je počas Fashion Shopping Weeku veľmi jednoduché! Geox, Pandora, Porsche Design, Lacoste, Guess, Roberto Cavalli a mnohé ďalšie dizajnérske značky majú v rukáve skvelé ponuky a kúsky, ktoré budú túto sezónu nevyhnutné.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Všetko na jednom mieste

„Obrovský výber dizajnérskych, luxusných a športových značiek – rozmanitosť značiek v našom centre je skutočne pôsobivá. Veľmi sa tešíme na Fashion Shopping Week na konci augusta, ktorý prináša ďalšiu príležitosť urobiť si pekný výlet do Burgenlandu a zastaviť sa na nákupy v nákupnom centre Designer Outlet Parndorf. Naše partnerské značky pripravili naozaj skvelé ponuky s predĺženým otváracím časom od pondelka do piatka do 21.00 h,“ povedal Mario Schwann, generálny riaditeľ nákupného centra Designer Outlet Parndorf.

Navyše ak sa chystáš na nákupný maratón a  počas nákupnej horúčky ťa prepadne hlad, v Parndorfe si prídeš na svoje. Prestávku od nákupov si môžeš naplánovať pri príjemnom obede, čerstvej káve alebo zmrzline. Designer Outlet Parndorf ti ponúka všetko od kaviarní, reštaurácií až po foodtrucky, v ktorých nájdeš obľúbený bublinkový čaj, regionálne občerstvenie alebo neobvyklé druhy zmrzlín.

Luxus aj šport: nové exkluzívne dizajny obchodov

V nákupnom centre Designer Outlet Parndorf na teba čaká aj mnoho ďalších objavov. Nové luxusné a moderné vlajkové obchody s úplne novým konceptom teraz rozbúšia srdce mnohým milovníkom trendov: Tommy Hilfiger zapôsobí nielen skvelými kolekciami, ale aj unikátnym konceptom obchodu vrátane kaviarne „v obchode“, ktorá je ideálna na nákupy a priam na teba kričí, aby si sa v tejto prevádzke zdržal.

Novinky ponúknu aj prémiové a luxusné značky: Hugo Boss je po rekonštrukcii späť s novou, rozšírenou predajňou. Módna značka ponúkne kolekcie BOSS, ktoré sa štýlovo hodia do každého šatníka. Nakupovanie bude počas Fashion Shopping Weeku obzvlášť rozmanité, každému sa totiž páči niečo iné. Navštíviť by si mal preto aj nový Joop! Kultová mestská a moderná značka plná lesku žiari v novej nádhernej predajni a ponúka všetko od módy, šperkov, hodiniek, okuliarov až po skrášľujúce produkty pre ženy a mužov.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Novú megapredajňu má aj obľúbený Adidas

Designer Outlet Parndorf, známy svojou širokou škálou športových značiek, ako napríklad Nike, Puma a Under Armour, má najlepší výber funkčného oblečenia a športového vybavenia – či už na cvičenie doma, alebo na ďalšie outdoorové dobrodružstvo. Pokiaľ ide o športovú obuv, trendy rozhodne určuje Adidas. Kultová značka si v novom obchode zakladá na modernom dizajne a kvalitnej prezentácii produktov. Kolekcie športového oblečenia a životného štýlu na rozšírenej rekordnej ploche viac ako 1 000 štvorcových metrov.

Nakupuj bez stresu

Ďalších zhruba 160 obchodov so širokým mixom značiek a obrovským výberom značkovej módy, šperkov, obuvi, trendových športových potrieb a domácich potrieb, ako aj módy pre deti ťa čaká v Parndorfe, kde sa budeš môcť venovať nakupovaniu až 12 hodín denne vďaka predĺženému večernému otváraciemu času od pondelka do piatka od 9.00 do 21.00 h.

Domov
Zdieľať
Diskusia