Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
18. augusta 2021, 13:30
Čas čítania 1:54
Sponzorovaný obsah

Dokázal by si odčítať z pier, čo ostatní hovoria? Výzvu prijali Ronie a Nikol Švantnerová, ktoré o sebe prezradili mnohé veci

Dokázal by si odčítať z pier, čo ostatní hovoria? Výzvu prijali Ronie a Nikol Švantnerová, ktoré o sebe prezradili mnohé veci
Zdroj: Huawei
TECH
Uložiť Uložené

Speváčka Ronie a modelka Nikol Švantnerová si vo vtipnej výzve skúsili, aké to je, čítať z pier, ak nepočuješ okolité zvuky.

Tušíš, čo sa stane, keď sa stretne slovenská speváčka, česká modelka, zopár otázok „na telo“ a slúchadlá s unikátnou funkciou, vďaka ktorej nepočuješ absolútne nič? Na vlastnej koži si to vyskúšala dvojica v zložení Ronie a Nikol Švantnerová

Spoločne si zahrali netradičnú Whisper Challenge, počas ktorej preverili schopnosti nových slúchadiel Huawei FreeBuds 4 a zároveň o sebe prezradili poriadne zaujímavé pikošky. Princíp bol jednoduchý: rozpoznať, čo hovorí jedna druhej, s nasadenými slúchadlami a so spustenou funkciou aktívneho potláčania okolitého hluku. Tento princíp sa niesol celou súťažou.

Huawei Freebuds 4
Zdroj: Huawei

Čo by si Nikol nikdy neobliekla?

Ako prvá sa výzvy ujala Ronie. Svojej súperky sa opýtala, čo by si na seba nikdy neobliekla. Následne – keďže v ušiach mala slúchadlá, v nich pustenú hudbu a, aby toho nebolo málo, tak aj zapnutú funkciu potlačenia okolitého hluku – bolo jej úlohou uhádnuť odpoveď, ktorú Nikol niekoľkokrát zopakovala. 

Huawei Freebuds 4
Zdroj: Huawei

Nikol má ako modelka s dlhoročnými skúsenosťami vo svojom vkuse jasno. Odpoveď na otázku, čo určite nenájdeš v jej šatníku, nájdeš vo videu nižšie. Neostalo však len pri móde, čo-to Nikol prezradila aj o svojom hudobnom vkuse. V jej playliste by si našiel aj poriadne prekvapivého interpreta, ktorého by na ňu tipoval len málokto!

Ronie a jej spevácke vzory 

Aby to bolo spravodlivé, po chvíli si baby vymenili strany a slúchadlá dostala do uší Nikol. Tá kládla otázky a snažila sa odpoveď čítať z pier oproti sediacej kolegyne, keďže inú možnosť pri zapnutej hudbe a potlačení hluku v slúchadlách ani nemala. A ani tu nebola núdza o poriadne vtipné momenty.

Huawei Freebuds 4
Zdroj: Huawei

S kým by si Ronie chcela zaspievať na jednom pódiu? A ak by mohla ísť počas lockdownu na jeden jediný koncert, ktorý by to bol? To sú otázky, ktoré zaujímali Nikol, a ešte zaujímavejšie ako samotné odpovede bolo ich hádanie. So slúchadlami v ušiach je možné pomýliť si aj Arianu Grande s hociktorou náhodnou Janou...

Ty sa rozhodni, čo chceš počuť

Okrem hudobných či módnych tém bolo úlohou známych báb uhádnuť aj vychytávky, ktoré majú nové slúchadlá Huawei FreeBuds 4. Tie mali počas hádania obe aktérky v ušiach a práve táto novinka sa postarala o to, aby šlo o „našepkávaciu výzvu“ v pravom zmysle slova.

Huawei FreeBuds 4 totiž vedia ušiť zážitok z počúvania hudby na mieru presne pre tvoje uši. Ľudia s väčšími ušami majú totiž zvukovod širší, čo znamená, že medzi slúchadlami a uchom vzniká medzera. Časť zvuku sa teda vytratí a basové vnímanie je často narušené. Ak máš menšie uši, slúchadlá, naopak, prepustia príliš veľa basového výkonu.

Huawei Freebuds 4
Zdroj: Huawei

Nové FreeBuds 4 od Huawei dokážu detegovať ich tvar a určiť optimálne nastavenie potlačenia hluku, pričom na to nepotrebujú ani „štupľovú“ konštrukciu.

Aby toho nebolo málo, na jedno nabitie dokážu s puzdrom hrať až 22 hodín. Navyše pomocou neho si dokážeš slúchadlá nabiť naozaj bleskovo – stačí ich na chvíľu schovať do puzdra, počkať 15 minút a zábava môže pokračovať. Minimálne taká, akú si užili Nikol a Ronie počas nakrúcania svojej Whisper Challenge. Pozri si výsledok vo videu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia