Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2021, 7:17
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Prezývku mu dal Tupac. Priateľa legendárneho rapera popravili troma ranami do hrude

Prezývku mu dal Tupac. Priateľa legendárneho rapera popravili troma ranami do hrude
Zdroj: Al Pereira/Michael Ochs/Getty Images
NEWS SMRŤ VRAŽDY
Uložiť Uložené

Zavraždili rapera so pseudonymom Gonzoe, ktorý bol blízkym priateľom Ice Cuba aj zosnulého Tupaca.

Amerického rapera menom Gonzoe zavraždili v sobotu neďaleko obchodného centra v americkom meste Seattle. Neznámy páchateľ, ktorý je momentálne na úteku, ho trikrát postrelil do hrude. Ako prvý o tom informoval portál TMZ

O strelcovi zatiaľ nie sú známe žiadne podrobnosti, postrelenému bývalému raperovi ešte síce stihli okoloidúci zavolať sanitku, zdravotníci mu však už život nezachránili a vykrvácal. 

Prezývku Gonzoe vymyslel Rolandovi Moorovi samotný Tupac, s ktorým sa v čase rozmachu rapového žánru v Amerike kamarátil. Zosnulý raper bol rodákom z Los Angeles a pôsobil v zoskupení Outlawz. Koncom minulého storočia nahral niekoľko úspešných projektov a dočkal sa podpory od populárneho Ice Cuba. V súčasnosti už síce nebol aktívnym hudobníkom, napriek tomu ho mnohí rešpektovali ako pamätníka. 

Po hudobníkovi zostal maloletý syn, ktorého mal v opatere po rozvode. Na Instagrame sa k súdnemu procesu často vyjadroval a tvrdil, že ide o jeho osobné víťazstvo. Aj vďaka synovi bol podľa vlastných slov lepším človekom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gonzoe 👑💸✌🏾#Kausion (@imgonzoe)

Domov
Zdieľať
Diskusia