Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa
4. augusta 2021, 9:20
Čas čítania 3:38
Sponzorovaný obsah

Správy s ex, nahé fotky aj dôkazy lásky. Slováci prezradili, čo našli v telefónoch partnerov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVÁCI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Čudoval by si sa, čo všetko môžeš objaviť v telefóne svojho partnera.

Digitálna doba a sociálne siete do veľkej miery ovplyvňujú aj naše medziľudské vzťahy. Možno aj tebe sa už niekedy stalo, že ťa lákal odomknutý telefón tvojho partnera. V hlave sa ti objaví otázka „Čo ak?“ a nechce ti dať pokoj. Nie každý dokáže tomuto nutkaniu odolať. Boli sme preto zvedaví, ako sú na tom naši fanúšikovia. Tých sme sa opýtali, či si robia screenshoty konverzácií alebo čo zistili, keď sa pozreli partnerovi do telefónu. 

Na našom instagramovom profile sme sa opýtali fanúšikov, či si robia screenshoty konverzácií. Až 68 % odpovedalo áno, zvyšných 32 % si nerobí screenshoty vôbec. Na otázku, či vošli partnerovi do telefónu, nám odpovedalo 44 % kladne, ostatných 56 % si súkromie svojho partnera váži natoľko, že sa mu do telefónu nepozerá. Čo všetko v telefónoch svojich partnerov objavili tí, ktorí nedokázali odolať pokušeniu a nazreli do nich? Niektorí z našich fanúšikov sa podelili o svoje odhalenia.

muž, muž na mobile, mileniál, mladík
Zdroj: Unsplash/Alex Suprun/volně k užití

Správy s ex, nahé fotky aj nevera

Keď sa rozhodneš nahliadnuť do telefónu svojho partnera, môžeš ostať príjemne, ale aj nepríjemne prekvapený. Ani nevieš ako a objavíš tajomstvá, ktoré pred tebou skrýva, utajené konverzácie alebo možno fotografie, ktoré si nechcel vidieť. Najčastejšie sa medzi odpoveďami, a to bez rozdielu medzi pohlaviami, objavovali odhalené konverzácie s bývalými priateľmi či priateľkami. 

Okrem konverzácií so svojimi bývalými sa medzi správami najčastejšie objavovali odhalené nevery a dokonca ďalšie vzťahy, ktoré dotyční viedli počas toho, ako mali vzťah. Jedna z fanúšičiek nám opísala svoju skúsenosť: „Raz v živote som to urobila a zistila som, že ma chcel podviesť, ale dotyčná k nemu neprišla. Keď som sa ho opýtala, čo by sa stalo, keby prišla, povedal, že veľmi dobre viem, čo by sa stalo.“ 

 

Našli sa aj takí špekulanti, ktorí dokázali podvádzať svojich partnerov a zároveň oklamať aj svoje okolie. „Podvádzal ma a kamarátom hovoril, že som bývalá, pritom sme spolu chodili,“ píše jedna z fanúšičiek. Ďalšia zas odhalila neveru nielen svojho priateľa, ale zároveň aj najlepšej kamarátky„Urobila som to len raz a v ten moment mi napísala moja najlepšia kamarátka, že má u nej ešte stále veci a už to nemôžu ďalej skrývať.“  

Občas nás láka pozrieť sa do telefónov nielen našich partnerov, ale aj kamarátov či dokonca rodičov. Stačí aj položený mobil na stole a notifikácia, ktorú si všimneš, a už vieš viac, ako by si možno chcel. Medzi správami sa našli aj odhalenia nevery rodičov.

pár, párik, láska
Zdroj: Unsplash/Jakob Owens

Odhalenia, ktoré možno nečakali

Pri nazretí do telefónu svojho partnera môžeš objaviť rôzne veci, nielen konverzácie s bývalými či neveru. Viacero z fanúšikov nám napísalo, že v telefóne našli nahé fotky, ktoré buď ich partneri niekomu posielali, alebo také, ktoré dostali. 

Iní našli aj ďalšie prekvapenia. Napríklad to, že dotyčná osoba je na tom finančne lepšie, ako tvrdila. „Celý čas predstierala, že nemá na účte peniaze, a mala tam viac než dosť.“ Nuž, klamať sa skrátka neoplatí. Vďaka nazeraniu do telefónov svojich partnerov niektorí ľudia odhalili rôzne klamstvá, ktorými ich kŕmili polovičky – od sledovania porna cez vypisovanie známym ľuďom na Instagrame až po „nevinné“ písanie si s kamarátmi

Samozrejme, že medzi správami ľudia našli aj konverzácie, ktoré síce ich partneri pred nimi tajili, no nešlo o neveru či písanie si s bývalými. Jedna fanúšička sa nám priznala, že našla vo frajerovom mobile „nepríjemné veci, ktoré partnera trápili, ale nechcel mi ich povedať, nech nie som smutná“. 

ruky, správy,
Zdroj: Unsplash/Nathan Dumlao

Niektorí boli aj príjemne prekvapení

Keď chodíš svojmu partnerovi do telefónu často, očakávaš, že mu prídeš na neveru. Podobné podozrenie mal aj jeden muž, ktorý sa nám priznal, že sa mu nepozdávalo tajnostkárstvo jeho priateľky. „Myslel som si, že ma ide s niekým podviesť, stále si s niekým písala a nechcela mi to ukázať, nakoniec som zistil, že mi vyberá darček.“ Jedna slečna okrem toho, že zistila, aký darček dostane k narodeninám, sa dozvedela aj to, že „cudzia čajka má dobrú riť“.

Medzi správami od našich čitateľov sa však našlo aj viacero pozitívnych príbehov. Keď nazreli svojej polovičke do telefónu, zistili, že nemajú žiaden dôvod na nedôveru, dokonca sa našli aj takí, ktorí objavili správy, čo im to dokázali. „Zistil som, že poslala preč 18 chalanov za jednu noc. Šikovné dievča mám,“ napísal náš fanúšik. Zdôverili sa nám aj ľudia, ktorí pochopili, že nemajú dôvod na podozrenia, po tom, čo sa niekoľkokrát pozreli partnerovi do mobilu, no žiadne dôkazy nenašli. 

pár
Zdroj: Unsplash/Djim Loic


Občas ťa obsah v telefóne toho druhého doslova očarí. Jeden fanúšik nám napísal, že zistil, že jeho priateľka má lepší Facebook. „Zaujímavé veci ako pečenie, varenie, DIY,“ vysvetľuje. Naopak, našli sa aj ľudia, ktorí odhalili fotografie, ktoré by v telefóne partnera asi nečakali. A nešlo pritom o „nudes“. „Zistila som, že si fotí veci, ktoré mu random ukazujem v obchode, aby ma nimi mohol neskôr prekvapiť,“ podelila sa s nami čitateľka. 

Telefón o tebe môže prezradiť viac, ako by si čakal

Tematiku súkromia počas digitálnej doby rieši aj film Známi neznámi, kde sa počas silvestrovskej noci stretne partia kamarátov a dostanú nápad: odhaliť všetky tajomstvá, ktoré sa skrývajú v ich telefónoch. Každú jednu správu čítajú nahlas, každý jeden telefonát si vypočujú aj ostatní. Naozaj nemajú pred sebou čo skrývať alebo prídu na to, že to nebol ideálny nápad? V priebehu jedného večera sa môžu stať z blízkych priateľov takmer neznámi ľudia, ktorí o sebe takmer nič netušia. 

Možno podobne ako naši fanúšikovia odhalia neveru, správy od bývalých partnerov alebo príjemné či nepríjemné prekvapenia. Silvestrovskú noc, ktorá sa odohráva v jednom z pražských bytov, si budeš môcť pozrieť v podaní známych slovenských a českých hercov. Medzi nimi je napríklad aj Táňa Pauhofová, Petra Polnišová či Tomáš Maštalír. Film, ktorý vznikol v rámci českej a slovenskej koprodukcie, ti prináša PSS – Prvá stavebná sporiteľňa, partner slovenského filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia