Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2021, 8:46
Čas čítania 0:42
Kamila Šebestová

VIDEO: Mladý Brit sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov. Podarilo sa mu naskladať na seba 5 cukríkov M&M's

VIDEO: Mladý Brit sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov. Podarilo sa mu naskladať na seba 5 cukríkov M&M's
Zdroj: Guiness World Records
NEWS GASTROPRIEMYSEL VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Will Cutbill týmto tromfol svojich súperov, ktorí dokázali postaviť na seba len 4 cukríky M&M's.

Ťažko povedať, ako Will Cutbill prišiel na to, že dokáže naskladať na seba 5 cukríkov M&M's. Pravdepodobne mal na to dosť času cez lockdown. Mladému Britovi sa týmto činom podarilo zapísať do Guinessovej knihy rekordov. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

Postaviť na seba päť cukríkov neznie až tak náročne, no keď si to skúsiš, zistíš, že s M&M's sa ti to tak ľahko nepodarí. Sú okrúhle a klzké. Will Cutbill sa preto musel poriadne pousilovať, kým dokázal naskladať na seba cukríky tak, aby sa nezošmykli. Jeden nesprávny pohyb mohol zničiť úplne všetko.

„Je to ťažšie, než si myslíte. Keď som videl tento rekord v Guinessovej knihe, povedal som si, že to skúsim, pretože to vyzerá jednoducho,“ povedal Wil Cutbill portálu Today

„Okrem toho bolo vlhko, škaredo a stále pršalo. Všetci sme boli zavretí vnútri, a tak som si myslel, že sa rozveselím tým, že zjem na posedenie balenie M&M's,“ dodal. „Potom som sa tak nudil, že som ich začal skladať na seba.“

Nad cukríkmi M&M's strávil Will Cutbill niekoľko hodín. Pokúšal sa ich naskladať viac než stokrát. Za tento výkon dostal certifikát, ktorý hrdo zdieľal na Instagrame. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Will Cutbill (@will_cutbill)

Domov
Zdieľať
Diskusia