Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jameson. 
19. júla 2021, 8:18
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Značka predstavila na bratislavskej Miletičke netradičným spôsobom svoju letnú novinku

Značka predstavila na bratislavskej Miletičke netradičným spôsobom svoju letnú novinku
Zdroj: Refresher
GASTRO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Kultové trhovisko na chvíľu dostalo festivalovú atmosféru.

Značka Jameson Irish Whiskey prináša na trh letnú novinku a rozhodla sa ju predstaviť v naozaj veľkom štýle. Predstavila ju doslova na trhu, priamo na kultovej Miletičke, dokonca aj s hudobným sprievodom obľúbenej kapely Billy Barman. Barmanom sa totiž nestávaš len na koncerte Barmanov, ale aj s týmto novým drinkom. Ako je to možné? 

Kapela Billy Barman zaplnila Miletičku

Hoci nebola sobota a dokonca neotvorili ani nový stánok s jedlom, trhovisko bolo plné ľudí. Návštevníci si prišli pozrieť koncert Billyho Barmana, ktorý bol pred niekoľkými dňami avizovaný prostredníctvom udalosti na Facebooku. Barmani však neprišli svojich fanúšikov len zabaviť, ale aj naučiť, ako sa za pár sekúnd stať barmanom. 

jameson, billy barman, miletičova
Zdroj: Refresher

Jameson predstavil letnú novinku na trhu

Značka poňala predstavenie svojho nového nápoja naozaj kreatívne. Keďže ide o letnú novinku na trhu, tak niet lepšieho miesta na jeho predstavenie ako práve klasický trh. Azda tým najikonickejším je práve bratislavská Miletička, kam si s obľubou chodíš možno aj ty vychutnávať nejaké to pho bo či nakupovať zeleninu.

jameson, billy barman, miletičova
Zdroj: Refresher

Stánky boli obsypané limetkami a zázvorom a hlavne plechovkami s novým nápojom Jameson Ginger & Lime. Keďže je novinkou práve nápoj, s ktorým sa z teba stáva barman, nemohol ho na trhovisku predstaviť nik iný ako Slovákmi obľúbení Barmani, teda kapela Billy Barman. V stredajší podvečer sa tak trhovisko na chvíľu premenilo a získalo nádych festivalu. 

jameson, billy barman, miletičova
Zdroj: Refresher

Nápoj, ktorý z teba urobí barmana

V momente, keď dostaneš chuť na miešaný drink, nemusíš vyťahovať niekoľko fľašiek, ísť otrhať mätu a žmýkať limetku. A už vôbec nie lúštiť nápojový lístok v bare. Namiešať si drink môžeš veľmi jednoducho. Stačí otvoriť plechovku a vychutnať si letné osvieženie. Ako na to, ukázal priamo na pódiu aj Juraj Podmanický, ktorý s kapelou následne roztancoval dav. S typickým zasyčaním otvárajúcej sa plechovky odštartovala kapela svoj koncert.

Šťavnatá limetka v kombinácií so zázvorom a s jemnými bublinkami vytvára v nápoji osviežujúcu záplavu chutí. Vezmi si ho so sebou na posedenie pri vode, na koncert alebo na grilovačku s kamarátmi. Svojou sviežou chuťou príjemne doplní každú letnú činnosť. 

jameson, billy barman, miletička
Zdroj: Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia