Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou VOYO.
10. júla 2021, 9:36
Čas čítania 0:35
Sponzorovaný obsah

Conor McGregor a Dustin Poirier si opäť zmerajú sily. Sleduj živý prenos zo zápasu na VOYO

ŠPORT
Uložiť Uložené

Sleduj atraktívny zápas, v ktorom sa po takmer siedmich rokoch proti sebe postaví opäť táto dvojica.

Ak patríš medzi fanúšikov UFC, určite by si nemal zmeškať atraktívny zápas v ľahkej váhe, v ktorom sa proti sebe postavia Conor McGregor a Dustin Poirier. Vysielať sa pritom bude v skorých ranných hodinách v nedeľu 11. júla na online streamovacej platforme VOYO

McGregor vs Poirier
Zdroj: VOYO

Conora ti nijak zvlášť zrejme predstavovať nemusíme. Írsky bojovník patrí k najpopulárnejším tváram MMA vôbec a významne sa pričinil o spopularizovanie tohto športu vo svete. Bývalý šampión UFC v ľahkej a perovej váhe oficiálne ukončil kariéru v roku 2020. To sa však zmenilo tento rok, keď prijal výzvu Dustina Poiriera, ktorého Conor porazil už v roku 2014. 


Duel bude hlavným bodom turnaja UFC 264, pričom by podľa vypísaných kurzov malo ísť o vyrovnaný súboj. Bude zaujímavé sledovať, ako sa Poirier popasuje so svojím írskym súperom tentoraz.

Ak nechceš zmeškať tento zápas, zapíš si do kalendára čas 11. júl od 4.00 hod. ráno. Naživo ti ho odvysiela streamingová služba VOYO, pričom si ho budeš môcť pozrieť neskôr aj zo záznamu.

Domov
Zdieľať
Diskusia