Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Zalando.
26. júla 2021, 11:30
Čas čítania 1:14
Sponzorovaný obsah

Na Slovensko prichádza nový e-shop s módou. Módne kúsky predviedli v Bratislave známi influenceri

Na Slovensko prichádza nový e-shop s módou. Módne kúsky predviedli v Bratislave známi influenceri
Zdroj: Zalando
MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa módnym štýlom Naty Kerny, Majka Spirita či Emmy Drobnej.

Zalando, popredná európska online platforma pre módu a štýl, momentálne expanduje do viacerých európskych krajín a nedávno vstúpila aj na Slovensko. Veľkolepý príchod značka oslávila priamo v uliciach Bratislavy. Módne kúsky na sebe predviedli známi influenceri ako Naty Kerny, Dominika Mirgová, Majk Spirit, Mária Dušička či Emma Drobná a mnohí ďalší. 

Nakupuj v Zalando
zalando
Zdroj: Zalando

Veľkolepý príchod v podaní influencerov

Zalando ti ponúka rozmanité módne štýly, ktoré na sebe predviedli aj influenceri v uliciach hlavného mesta. Každý z nich je iný a svoju rôznorodosť reprezentujú aj oblečením. Niekto je stelesnením elegancie, iní zas preferujú pohodlie, ktorému prispôsobujú svoje outfity. Inšpiruj sa ich módnym vkusom, ktorý predviedli počas otváracieho eventu. 

„Veríme v oslavu individuality a umožnenia každému vyjadriť sa ľubovoľným spôsobom. Preto sme chceli vytvoriť rozmanité a inkluzívne predstavenie na každom trhu, ktoré symbolizuje tento étos a kladie miestnu kultúru do centra nášho posolstva,“ hovorí Natalie Wills, viceprezidentka pre marketing Zalanda. 

Zalando
Zdroj: Zalando

Zvuční módni návrhári aj udržateľné značky

Tvoj štýl môže byť rozmanitý, no môžeš si byť istý, že na Zalando nájdeš niečo, čo ti bude sedieť. Oblečieš sa tu doslova od hlavy po päty. Okrem tenisiek a oblečenia aj doplnkov rozličných štýlov tu nájdeš aj kúsky od ikonických návrhárov, ako aj prestížnych módnych domov ako Weekday, Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg či Victoria Beckham.  Na svoje si prídu nielen fanúšikovia dizajnérov, ale aj udržateľnej módy. 

Nevieš, čo na seba? Inšpiráciu na streetwear či párty outfit nájdeš aj na webe či v aplikácii Zalanda. Svoje outfity tu prezentujú ľudia z celého sveta. Rovnako tu môžeš sledovať aj najnovšie módne trendy. Podľahneš pastelovým farbám, remeselnému letnému štýlu alebo doplnkom s objemom?

Zalando
Zdroj: Zalando

S bezplatným doručením aj vrátením

Vyberaj si oblečenie, obuv aj doplnky podľa značiek, štýlov, strihov či dizajnérov. Aplikácia Zalando umožňuje prístup k najširšiemu sortimentu módy v Európe (k dispozícii v App Store a Google Play) a ponúka bezplatné doručenie a bezplatné vrátenie tovaru do 30 dní. 

Objav svoj štýl
zalandozalandozalandozalando
Zobraziť galériu
(48)
Domov
Zdieľať
Diskusia