Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal.
8. júla 2021, 15:30
Čas čítania 0:34
Sponzorovaný obsah

Ako to dopadne, keď dáš mužovi do rúk riasenku? Slovákom sme dali za úlohu nalíčiť svoje polovičky

REFRESHER MAKE-UP
Uložiť Uložené

Niektorým sme najskôr museli vysvetliť, ktorý produkt na čo slúži.

 

Vybrali sme sa v spolupráci so spoločnosťou L'Oréal do ulíc a Slovákom sme dali úlohu – nalíčiť svojho kamaráta/kamarátku alebo polovičku. Pri výzve nám poslúžili produkty, ako napríklad korektor, maskara, rúž či ceruzka na oči. Niektorí sa s ňou popasovali veľmi šikovne, iným sme museli vysvetliť, na čo konkrétne produkty slúžia.

Odvážili sa nielen ženy, ale aj muži. Niektoré mužské polovičky sa nechali nalíčiť frajerkami, no medzi respondentmi sme mali aj mladíka, ktorý nalíčil svoju priateľku. Nový look získala aj naša Barborka, ktorá odskúšala produkty na vlastnej koži. Ako to dopadlo po tom, čo sa zverila do rúk mladej Slovenky? 

Sleduj video, v ktorom nám Slováci ukázali svoj talent s maskarami či korektorom v ruke. Zisťovali sme aj, či si muži všimnú, ak má žena umelé mihalnice, ale aj to, ako často sa ženy líčia a či sa im stáva, že by pre prípravu mejkapu meškali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia