Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2021, 20:33
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Z nevidiaceho zabijaka z hororu Don't Breathe sa v dvojke stáva ochranca malého dievčatka. Priprav sa na krvavý masaker

Z nevidiaceho zabijaka z hororu Don't Breathe sa v dvojke stáva ochranca malého dievčatka. Priprav sa na krvavý masaker
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY DON'T BREATHE 2
Uložiť Uložené

To, že nevidí, nie je pre neho žiadnou prekážkou.

Norman Nordstrom (Stephen Lang) nám v horore Don’t Breathe z roku 2016 ukázal, ako dokáže zatočiť s ľuďmi, ktorí sa vlámu do jeho domu, a to napriek tomu, že je nevidiaci. Diváci mohli spočiatku starca bez zraku ľutovať, no neskôr zistili, že sa v jeho podkroví skrýva temné tajomstvo, a karta sa zrazu obrátila.

Teraz sa však proti nemu nepostaví partia amatérov, ale skupina dobre vyzbrojených zločincov. Príbeh bude od prvej časti odlišný najmä v tom, že v jednotke Norman bránil svoj dom pred votrelcami, no tentoraz bude ochraňovať malé dievča (Madelyn Grace).

Zo záporáka sa tak čiastočne stáva kladná postava. Trailer napovedá, že sa v dvojke dočkáme o niečo viac akcie. Azda však kvôli tomu nebudeme ukrátení o hororovú atmosféru, ktorú rozosieval tichý nevidiaci zabijak schovávajúci sa v temnote.

Prvá časť sa mohla pochváliť pozitívnymi hodnoteniami divákov a recenzentov. Réžie pokračovania sa ujal Rodo Sayagues, ktorý písal scenár k jednotke a na scenári k dvojke pracoval spoločne s Fede Alvarezom, režisérom prvej časti. Vo filme si zahrali herci ako Bobby Schofield, Steffan Rhodri, Diaana Babnicova či Christian Zagia. Česká premiéra je naplánovaná na 12. august 2021.

Odporúčané
5 najlepších seriálov, ktoré sme videli v prvej polovici roka 2021 5 najlepších seriálov, ktoré sme videli v prvej polovici roka 2021 30. júna 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia