Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Podcasty

Podcasty Refresheru ti rozšíria výber toho, čo môžeš zadarmo počúvať a pritom sa inšpirovať, zabaviť a dozvedieť sa niečo nové. Odoberaj v aplikáciach Spotify, Apple podcasty a Google podcasty.

Rozhovory Freshnews Podgast Všesvet Ftapes
Články kategórie
Najnovšie
Najčítanejšie
Podcast: Vyspovedali sme rapera Majka Spirita
Podcast: Vyspovedali sme rapera Majka Spirita
23. 12. 2019 10:13
V najnovšom rozhovore sa Viktor Kniš porozprával s jedným z najdlhšie pôsobiacich raperov na Slovensku – Majkom Spiritom, členom H16.
Podcast: Boli sme na prvom súde s Kočnerom a Zsuzsovou
Podcast: Boli sme na prvom súde s Kočnerom a Zsuzsovou
20. 12. 2019 12:55
Špeciálny súd v Pezinku rozhodol o prijatí obžaloby a hlavné pojednávanie vytýčil na 13. januára 2020.
Podcast: Influenceri skresľujú realitu, neoznačujú reklamu a pridávajú veľa nudného obsahu
Podcast: Influenceri skresľujú realitu, neoznačujú reklamu a pridávajú veľa nudného obsahu
19. 12. 2019 18:00
V najnovšom diely Freshnews podcastu sa Barbora pýtala Viktora Kniša na veci, ktoré slovenskí influenceri robia ale nemali by.
Podcast: Kontrafakt tvrdí, že posúva levely
Podcast: Kontrafakt tvrdí, že posúva levely
19. 12. 2019 8:44
V najnovšom rozhovore Šajmo vyspovedal dve tretiny skupiny Kontrafakt exkluzívne k ich novému albumu Real Newz. Sleduj, čo prezradili Rytmus a Ego.
Podcast: Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia
Podcast: Ženy na Slovensku a vo svete sexuálne útoky často nehlásia
16. 12. 2019 18:00
Znásilnenie Violy v Bratislave je vrchol ľadovca sexuálneho násilia.
Podcast: 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia
Podcast: 5 vecí, ktoré bude musieť 6ix9ine spraviť bezprostredne po prepustení z väzenia
12. 12. 2019 18:00
Prinášame ti nový podcast Freshnews, počúvať a odoberať ho môžeš na Spotify alebo Apple a Google podcastoch.
Čo sú podcasty a ako ich počúvať?
Čo sú podcasty a ako ich počúvať?
4. 12. 2019 15:48
Tu nájdeš zoznam všetkých podcastov Refresheru
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
19. 10. 2023 12:00
Aj medzi variacimi a pečúcimi foodblogermi existuje kategória OG. Láska v hrncoch tvoriaca zaujímavé recepty od roku 2012 spadá do tejto kategórie.
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
21. 12. 2023 14:30
Posledný Podgast tohto roka je tu, opäť ide o vianočný špeciál nahrávaný naživo pred divákmi Vianočnej tržnice, špeciálnej akcie Urban Marketu v Starej tržnici.
Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
24. 10. 2024 16:00
Okrem toho, že má Bratislava čoraz viac pekární, vznikajú v nej aj pekárenské bistrá. Jedným z prvých bol Oli’s na Záhradníckej.
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
25. 4. 2024 13:30
Chef Tomek varí v podniku Mäso od Romana a znalci bratislavskej gastronómie jeho legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú.
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
5. 10. 2023 9:00
Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
24. 11. 2023 9:00
Čoje sľúbil poriadnu kaviarenskú a kávovú epizódu Podgastu a svoj sľub dodržal. Jeho hosťom je hlavný mozog jednej z najlepších a najobľúbenejších kaviarní v Bratislave.
Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera
Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera
6. 6. 2024 18:00
Aj stravovacie zvyky o nás môžu veľa prezradiť. Niečo o tom vie aj jedna z najznámejších slovenských podcasteriek.
Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
7. 10. 2024 13:00
Nielen finediningami a hipsterskými bistrami je gastro živé. Jeho chrbtovú kosť tvoria ľudové táckarne a obedárne a práve o jednej takej je aj nový Podgast.
Robert „Yogy“ Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia alebo až na záver
Robert „Yogy“ Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia alebo až na záver
19. 7. 2024 13:45
Novým Podgastom to Čoje tentoraz poriadne okorenil. Za mikrofón si pozval najväčšieho experta na korenie na Slovensku.
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
14. 3. 2024 15:30
Chceli by ste ochutnať jedlo od mladého Slováka, ktorý varil v Kodani v jednej z najlepších reštaurácií na svete? Vypočujte si nový Podgast a zistíte, kde na to bude najbližšia možnosť.
Zuzana Sabolová: V Austrálii som robila v turistickej pasci, aj tak všetci chodili jesť vedľa k Talianom
Zuzana Sabolová: V Austrálii som robila v turistickej pasci, aj tak všetci chodili jesť vedľa k Talianom
24. 6. 2020 11:02
Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá s bratislavskou gastronomickou scénou a hneď niekoľkými výraznými podnikmi na nej.
Jakub Bíro z reštaurácie Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
Jakub Bíro z reštaurácie Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
11. 8. 2021 16:21
Hosťom Podgastu je tentoraz Jakub Bíro, šéfkuchár francúzskej reštaurácie Chez Balzac na Hlbokej ulici v Bratislave.
Spotify už o pár dní zverejní očakávaný Wrapped 2023. Zistíš, aký typ poslucháča si a koho si počúval najčastejšie
Spotify už o pár dní zverejní očakávaný Wrapped 2023. Zistíš, aký typ poslucháča si a koho si počúval najčastejšie
28. 11. 2023 9:22
Kedy sa dočkáme obľúbených štatistík, na ktoré každý rok tak netrpezlivo čakáme?
Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
11. 12. 2024 9:15
V Podgaste pokračujeme v návratoch za výnimočnými šéfkuchármi, ktorých Čoje vyspovedal pred takmer 5 rokmi v prvej sezóne podcastu.
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lazane, kvôli poslednej scéne sme ich museli objednať z reštaurácie
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lazane, kvôli poslednej scéne sme ich museli objednať z reštaurácie
2. 1. 2023 16:00
Tento Podgast je naozaj špeciálny. Prvýkrát sa nahrával naživo s divákmi a aj jeho hostka je formát, ako sa na takúto sviatočnú epizódu patrí.
Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
20. 9. 2024 16:00
Vonku je nový Podgast a Čoje v ňom tentokrát oprášil hosťku z úplne prvej sezóny, DJ-ku Fraluu. Čo má za 5 rokov nové a čo si myslí o ženách v kuchyni?
Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou
Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou
20. 6. 2024 15:30
Slovenská kuchyňa nemusí byť iba o tom, ktoré jedlá do nej patria, ale aj s akými prílohami ich jedávame! Len si vypočuj nový Podgast!
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
10. 4. 2024 18:00
Chcel/-a by si ochutnať degustačné menu v Nome, Alchemistovi a ďalších podnikoch, ktoré patria medzi najlepšie reštaurácie sveta? Ak sa ti tento sen tak skoro aj nesplní, poď si o tom vypočuť aspoň Podgast.