Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Podcasty

Podcasty Refresheru ti rozšíria výber toho, čo môžeš zadarmo počúvať a pritom sa inšpirovať, zabaviť a dozvedieť sa niečo nové. Odoberaj v aplikáciach Spotify, Apple podcasty a Google podcasty.

Rozhovory Freshnews Podgast Všesvet Ftapes
Články kategórie
Najnovšie
Najčítanejšie
Čo všetko prežil Kobe Bryant? Rasizmus v rodine, ale aj rapovú kariéru
Čo všetko prežil Kobe Bryant? Rasizmus v rodine, ale aj rapovú kariéru
30. 1. 2020 17:39
V najnovšej časti Freshnews podcastu rozoberal Šajmo a náš redaktor Peter Hlavička zaujímavosti zo života hviezdy NBA, Kobeho Bryanta.
Surová dcérka: Ponúkla som Zomri, aby vyskúšali môj vegánsky segedín
Surová dcérka: Ponúkla som Zomri, aby vyskúšali môj vegánsky segedín
29. 1. 2020 15:13
Foodbloger Čoje v najnovšej časti Podgastu hostil blogerku a influencerku Surovú dcérku, ktorá sa venuje hlavne vegánstvu a okrem iného vydala knihu Slovegán, v ktorej sa nachádza plno tradičných slovenských receptov vo vegánskom prevedení.
Vyžiadal si už viac ako 80 obetí a potvrdili ho aj v Európe. Koronavírus z Číny straší celý svet
Vyžiadal si už viac ako 80 obetí a potvrdili ho aj v Európe. Koronavírus z Číny straší celý svet
27. 1. 2020 19:37
V najnovšej časti Freshnews podcastu vyspovedala Denisa našu redaktorku Tinu Hamárovú, ktorá podrobne sleduje epidémiu koronavírusu z Číny.
Haščák potvrdil, že sa Kočner pokúšal ovplyvňovať médiá, Bödör všetko poprel a Zsuzsová nezvláda situáciu. Megaproces pokračuje
Haščák potvrdil, že sa Kočner pokúšal ovplyvňovať médiá, Bödör všetko poprel a Zsuzsová nezvláda situáciu. Megaproces pokračuje
23. 1. 2020 18:32
V najnovšej časti Freshnews podcastu Becca vyspovedala nášho kolegu Viktora Kniša, ktorý strávil ďalšie tri dni na súde vo veci vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.
Demotivácia: Bratislava nie je slovenská, ani nikdy nebola
Demotivácia: Bratislava nie je slovenská, ani nikdy nebola
22. 1. 2020 17:00
Foodbloger Čoje v prvej časti Podgastu hostil jedného z najznámejších influencerov na Slovensku, ktorého preslávil jeho drsný humor a o ktorom takmer nikto nič nevie. Pozvanie prijal Demotivácia.
Foodbloger Čoje spolu s Refresherom chystá nový podcast
Foodbloger Čoje spolu s Refresherom chystá nový podcast
20. 1. 2020 18:36
V najnovšej časti Freshnews podcastu vyspovedala Denisa známeho foodblogera menom Čoje. Porozprávali sa aj o jeho novom podcastovom projekte s názvom Podgast.
Robo Pukač: Zo začiatku mi nechutilo dostávať údery
Robo Pukač: Zo začiatku mi nechutilo dostávať údery
19. 1. 2020 18:29
V najnovšom rozhovore Becca vyspovedala MMA zápasníka Roba Pukača.
Vrah sa priznal, Kočner s roztrasenými rukami a Peter Tóth vypovedal skoro 8 hodín. Sledovali sme tri dni megaprocesu
Vrah sa priznal, Kočner s roztrasenými rukami a Peter Tóth vypovedal skoro 8 hodín. Sledovali sme tri dni megaprocesu
16. 1. 2020 18:44
V najnovšej časti Freshnews podcastu vyspovedala Becca nášho kolegu Viktora Kniša, ktorý strávil tri dni na súde vo veci vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.
Ak máš hudobný talent a vieš sa prezentovať na verejnosti aj na sociálnych sieťach, hľadáme práve teba
Ak máš hudobný talent a vieš sa prezentovať na verejnosti aj na sociálnych sieťach, hľadáme práve teba
14. 1. 2020 18:00
Ak máš hudobný talent a vieš sa prezentovať na verejnosti aj na sociálnych sieťach, si presne tým človekom, ktorého hľadáme.
Ak si ešte o týchto značkách nepočul, je ten najvyšší čas sa s nimi zoznámiť
Ak si ešte o týchto značkách nepočul, je ten najvyšší čas sa s nimi zoznámiť
13. 1. 2020 18:14
V najnovšej časti Freshnews podcastu rozobral Šajmo s Petrom Hlavičkom módne značky, ktoré hýbu svetom, no na Slovensku ich takmer nikto nepozná.
Dalyb: Pri točení klipu na nás nabehlo 5 policajných áut
Dalyb: Pri točení klipu na nás nabehlo 5 policajných áut
13. 1. 2020 8:00
V najnovšom rozhovore Šajmo vyspovedal tretinu Haha Crew, Dalyba. Okrem iného rozoberali aj jeho nový album TEEN(R)AGE.
Milióny mŕtvych zvierat, tisícky zhorených domov, hustý dym a tma. Také sú požiare v Austrálii
Milióny mŕtvych zvierat, tisícky zhorených domov, hustý dym a tma. Také sú požiare v Austrálii
9. 1. 2020 18:00
V najnovšej časti Freshnews podcastu sa Denisa rozprávala s Tinou Hamárovou o požiaroch v Austrálii. Tina tam niekoľko rokov žila a stále má v krajine množstvo kamarátov.
Separ, Haha Crew či Rytmus. Aj taký bude rap v roku 2020
Separ, Haha Crew či Rytmus. Aj taký bude rap v roku 2020
6. 1. 2020 18:10
V najnovšej časti Freshnews podcastu sa pokúsil Šajmo, spolu s Viktorom Knišom predpovedať, aké rapové projekty uzrú svetlo sveta tento rok.
Aké sú hviezdy pornopriemyslu Robert Rosenberg, Daisy Lee, či muž, ktorý mal na gauči aj Zuzanu Plačkovú?
Aké sú hviezdy pornopriemyslu Robert Rosenberg, Daisy Lee, či muž, ktorý mal na gauči aj Zuzanu Plačkovú?
2. 1. 2020 18:00
V najnovšom diele Freshnews podcastu Filip vyspovedal Daniela Mikolášika, ktorý sa stretol so známymi osobnosťami porno priemyslu, ako Robert Rosenberg, Daisy Lee či Alekos, známy z Czech Casting.
Aký bol rok 2019? Greta Thunberg, Fekišovce, Čaputová, Végh vs. Vémola, Nicki Minaj, Kočner a ďalšie udalosti
Aký bol rok 2019? Greta Thunberg, Fekišovce, Čaputová, Végh vs. Vémola, Nicki Minaj, Kočner a ďalšie udalosti
31. 12. 2019 10:00
V najnovšom diely Freshnews podcastu Denisa zhodnotila spoločne so Samom Majdekom rok 2019.
Podcast: Jedzte menej mäsa
Podcast: Jedzte menej mäsa
29. 12. 2019 19:37
V najnovšom rozhovore sa Denisa rozprávala s Marošom Krivosudským, trénerom a výživovým poradcom. Hlavnou témou ich debaty bol dokument Gamechangers a ošiaľ okolo vegánstva, ktorý tento dokument spôsobil. Rozoberali však aj viacero iných tipov či mýtov.
Podcast: Vyskúšala som si predaj NotaBene
Podcast: Vyskúšala som si predaj NotaBene
26. 12. 2019 17:51
Polovica ľudí ma obišla, niektorí sa pristavili na kus slova.
Podcast: Ako trávi Vianoce Expl0ited?
Podcast: Ako trávi Vianoce Expl0ited?
23. 12. 2019 18:00
V najnovšom diele Freshnews podcastu sa Denisa pýtala youtubera Expla na to, ako prežíva Vianoce.
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
Láska v hrncoch: Finedining ma neposadil na zadok, počas života v Kodani som mala radšej „menšie“ miesta
19. 10. 2023 12:00
Aj medzi variacimi a pečúcimi foodblogermi existuje kategória OG. Láska v hrncoch tvoriaca zaujímavé recepty od roku 2012 spadá do tejto kategórie.
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
Michal Kordoš: Dať dokopy ôsmich šéfkuchárov kvôli jednému menu zvládam, no polievka väčšinou zostane na mne
21. 12. 2023 14:30
Posledný Podgast tohto roka je tu, opäť ide o vianočný špeciál nahrávaný naživo pred divákmi Vianočnej tržnice, špeciálnej akcie Urban Marketu v Starej tržnici.
Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
Oliver Vozárik: Máme drahý chlieb, no vyrába sa dva dni a vydrží dlhšie
24. 10. 2024 16:00
Okrem toho, že má Bratislava čoraz viac pekární, vznikajú v nej aj pekárenské bistrá. Jedným z prvých bol Oli’s na Záhradníckej.
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
25. 4. 2024 13:30
Chef Tomek varí v podniku Mäso od Romana a znalci bratislavskej gastronómie jeho legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú.
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
Palo z Baryku: Chýbal nám podnik pre nás kúsok od domu, tak sme si ho vytvorili
5. 10. 2023 9:00
Existuje gastrožáner, v ktorom sa Bratislava vyrovnáva úrovňou európskym metropolám a niektoré oveľa väčšie dokonca prekonáva. Tým žánrom sú kaviarne.
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
Vlado zo Sorenu: Našich zákazníkov vídam bežne sedieť aj vo Vespe, nech si každý pije, čo chce
24. 11. 2023 9:00
Čoje sľúbil poriadnu kaviarenskú a kávovú epizódu Podgastu a svoj sľub dodržal. Jeho hosťom je hlavný mozog jednej z najlepších a najobľúbenejších kaviarní v Bratislave.
Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera
Petush Nasklee: Hlavne muži sú často sýti, no aj tak dotlačia nasilu zvyšok taniera
6. 6. 2024 18:00
Aj stravovacie zvyky o nás môžu veľa prezradiť. Niečo o tom vie aj jedna z najznámejších slovenských podcasteriek.
Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
Martin zo Šestka Canteen: Niekedy mám pocit, že v táckarňach varíme pre vymierajúcu generáciu
7. 10. 2024 13:00
Nielen finediningami a hipsterskými bistrami je gastro živé. Jeho chrbtovú kosť tvoria ľudové táckarne a obedárne a práve o jednej takej je aj nový Podgast.
Robert „Yogy“ Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia alebo až na záver
Robert „Yogy“ Žáček: Chuťovo je obrovský rozdiel, či dobré korenie pridáš počas varenia alebo až na záver
19. 7. 2024 13:45
Novým Podgastom to Čoje tentoraz poriadne okorenil. Za mikrofón si pozval najväčšieho experta na korenie na Slovensku.
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
Filip Urbanič: Ani v Alchemiste ti nebude chutiť každý chod, ja som mal problém so zmrzlinou z jelenej krvi
14. 3. 2024 15:30
Chceli by ste ochutnať jedlo od mladého Slováka, ktorý varil v Kodani v jednej z najlepších reštaurácií na svete? Vypočujte si nový Podgast a zistíte, kde na to bude najbližšia možnosť.
Zuzana Sabolová: V Austrálii som robila v turistickej pasci, aj tak všetci chodili jesť vedľa k Talianom
Zuzana Sabolová: V Austrálii som robila v turistickej pasci, aj tak všetci chodili jesť vedľa k Talianom
24. 6. 2020 11:02
Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá s bratislavskou gastronomickou scénou a hneď niekoľkými výraznými podnikmi na nej.
Jakub Bíro z reštaurácie Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
Jakub Bíro z reštaurácie Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
11. 8. 2021 16:21
Hosťom Podgastu je tentoraz Jakub Bíro, šéfkuchár francúzskej reštaurácie Chez Balzac na Hlbokej ulici v Bratislave.
Spotify už o pár dní zverejní očakávaný Wrapped 2023. Zistíš, aký typ poslucháča si a koho si počúval najčastejšie
Spotify už o pár dní zverejní očakávaný Wrapped 2023. Zistíš, aký typ poslucháča si a koho si počúval najčastejšie
28. 11. 2023 9:22
Kedy sa dočkáme obľúbených štatistík, na ktoré každý rok tak netrpezlivo čakáme?
Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať
11. 12. 2024 9:15
V Podgaste pokračujeme v návratoch za výnimočnými šéfkuchármi, ktorých Čoje vyspovedal pred takmer 5 rokmi v prvej sezóne podcastu.
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lazane, kvôli poslednej scéne sme ich museli objednať z reštaurácie
Kamila Magálová: V Tajomstve mojej kuchyne som raz prevarila lazane, kvôli poslednej scéne sme ich museli objednať z reštaurácie
2. 1. 2023 16:00
Tento Podgast je naozaj špeciálny. Prvýkrát sa nahrával naživo s divákmi a aj jeho hostka je formát, ako sa na takúto sviatočnú epizódu patrí.
Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
Vala Fralaa Frázová: Po troch mesiacoch v Brazílii som sa na Slovensku tešila na kávu
20. 9. 2024 16:00
Vonku je nový Podgast a Čoje v ňom tentokrát oprášil hosťku z úplne prvej sezóny, DJ-ku Fraluu. Čo má za 5 rokov nové a čo si myslí o ženách v kuchyni?
Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou
Martin Kolník: Rezeň s ryžou je nič, ja milujem smažák s tarhoňou
20. 6. 2024 15:30
Slovenská kuchyňa nemusí byť iba o tom, ktoré jedlá do nej patria, ale aj s akými prílohami ich jedávame! Len si vypočuj nový Podgast!
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
Čiližrút: Dostaneš posledný dezert a neexistuješ. To je jedna z chýb slovenského finediningu
10. 4. 2024 18:00
Chcel/-a by si ochutnať degustačné menu v Nome, Alchemistovi a ďalších podnikoch, ktoré patria medzi najlepšie reštaurácie sveta? Ak sa ti tento sen tak skoro aj nesplní, poď si o tom vypočuť aspoň Podgast.