Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 22. 7. 2022
12:56
Youtube bojuje proti hoaxom o interrupciách. Bude odstraňovať aj návody na riskantné domáce potraty.
10:39
VIDEO: V Izraeli sa počas párty prepadlo dno bazéna plného ľudí. Z diery vytiahli utopeného muža.VIDEO: V Izraeli sa počas párty prepadlo dno bazéna plného ľudí. Z diery vytiahli utopeného muža.
9:25
8:38
Redaktor Markízy kvôli horúčavám skolaboval v priamom prenose. Živý vstup z kúpaliska museli predčasne ukončiť.Redaktor Markízy kvôli horúčavám skolaboval v priamom prenose. Živý vstup z kúpaliska museli predčasne ukončiť.
8:01
Extrémne horúčavy nás čakajú aj v piatok. Meteorológovia vydali výstrahy pre viaceré slovenské okresy.Extrémne horúčavy nás čakajú aj v piatok. Meteorológovia vydali výstrahy pre viaceré slovenské okresy.
7:20
Young Thug a Gunna požiadali o prepustenie z väzby. Gunna ponúka na kauciu 750 000 dolárov a tri domy.Young Thug a Gunna požiadali o prepustenie z väzby. Gunna ponúka na kauciu 750 000 dolárov a tri domy.
6:41
PREHĽAD: V zavretom aute môže byť počas horúčav až 70 stupňov. Nezabudni skontrolovať, či dnu nie je zviera alebo dieťa.
Štvrtok 21. 7. 2022
21:00
Telo 68-ročnej susedy Kristíny spaľoval v piecke. Motivovala vraha nenávisť? Žena vraj terorizovala celú ulicu. „Každý na Tokajíckej ulici ju poznal. Nie je snáď jediného človeka, ktorý by s ňou za tie roky neprišiel do konfliktu,“ povedal pre Refresher jeden zo susedov.Telo 68-ročnej susedy Kristíny spaľoval v piecke. Motivovala vraha nenávisť? Žena vraj terorizovala celú ulicu. „Každý na Tokajíckej ulici ju poznal. Nie je snáď jediného človeka, ktorý by s ňou za tie roky neprišiel do konfliktu,“ povedal pre Refresher jeden zo susedov.
19:36
Slovenskí hasiči prichádzajú na pomoc k požiaru v Slovinsku. Vzali aj „beštiu“, ktorú si vlani nevedeli vynachváliť Gréci.Slovenskí hasiči prichádzajú na pomoc k požiaru v Slovinsku. Vzali aj „beštiu“, ktorú si vlani nevedeli vynachváliť Gréci.
18:54
SIS v roku 2021 bránila prieniku ruskojazyčnej mafie na Slovensko. Odrazila aj pôsobenie členov zločineckých gangov z Balkánu.