Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
22. júla 2022, 8:38
Čas čítania 0:44

Redaktor Markízy v dôsledku horúčav skolaboval v priamom prenose. Živý vstup z kúpaliska museli predčasne ukončiť

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Redaktor Markízy v dôsledku horúčav skolaboval v priamom prenose. Živý vstup z kúpaliska museli predčasne ukončiť
Zdroj: TV Markíza

Pre kolaps z tepla musel vyhľadať lekársku pomoc.

Slovensko tieto dni zažíva extrémne horúčavy, počas štvrtka (21. júla) dokonca padali teplotné rekordy z roku 2013. Meteorológovia upozorňujú na zdravotné riziká vysokých teplôt, o ktorých sa na vlastnej koži presvedčil aj redaktor Televíznych novín na Markíze Jakub Takáč.

Ako informuje portál TV noviny.sk, moderátorka správ Danica Nejedlá ho vyzvala, aby priblížil situáciu z Nitrianskeho kraja, ktorú celý deň monitoroval. Počas živého vstupu z mestského kúpaliska v Nitre však novinárovi prišlo zle a v dôsledku tepla v priamom prenose skolaboval. 

„V Nitre máme 37 stupňov, kúpalisko je plné ľudí... do týchto chvíľ predali 2 500 lístkov,“ informoval, no diváci už tušili, že nie je všetko v poriadku. „Prepáčte,“ dodal a živý vstup sa prerušil.

Pre svoj zdravotný stav musel vyhľadať aj lekársku pomoc. „Som už v poriadku, tečie mi magnézium cez infúziu. Bol to kolaps z tepla,“ objasnil Takáč krátko po kolapse Novému Času.

„Regionálny redaktor Televíznych novín dnes počas celého dňa monitoroval situáciu v súvislosti s extrémnymi horúčavami. Vysoké teploty a pracovné nasadenie však spôsobili, že aj jemu prišlo počas živého vstupu nevoľno. Redaktorovi je už momentálne lepšie,“ dodala Veronika Stojáková z PR oddelenia televízie Markíza.

Domov
Zdieľať
Diskusia