Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 21. 11. 2019
12:01
Ryanair už nemôže vyberať poplatky navyše za príručnú batožinu. Obmedzuje práva cestujúcich. Zákaz platí v Španielsku, letecká spoločnosť prehrala súd a nemôže sa odvolať.
9:59
9:25
Nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá, predstavivosť nemá hranice: Vianočnú reklamu od McDonald's si zamiluješ.Nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá, predstavivosť nemá hranice: Vianočnú reklamu od McDonald's si zamiluješ.
8:42
Billie Eilish prepisuje históriu Grammy. Je najmladšou speváčkou, ktorá bola nominovaná na všetky najprestížnejšie kategórie.
8:03
India natáča vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať bollywoodsky Tom Hanks.India natáča vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať bollywoodsky Tom Hanks.
Streda 20. 11. 2019
22:51
Tisíce ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti rozsvietili na jej pamiatku celú Mlynskú dolinu. To, čo sa stalo mladej žene v Bratislave, sa môže stať každému z nás.Tisíce ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti rozsvietili na jej pamiatku celú Mlynskú dolinu. To, čo sa stalo mladej žene v Bratislave, sa môže stať každému z nás.
21:34
20:42
Zo Spider-Mana Toma Hollanda sa stáva agent. Spoločne s Willom Smithom obraňujú ľudstvo pred skazou.
19:27
Amazon spustil bezplatnú verziu svojej hudobnej streamovacej služby Music. Zadarmo však môžu playlisty a stanice počúvať len Nemci, Američania a Briti. Na chudobnejšom Slovensku si všetko zaplatíš.
18:42
Vikingovia pokračujú na Netflixe, ich príbeh sa posunie o 100 rokov dopredu. V seriáli uvidíme ďalších slávnych bojovníkov.
18:21
Medzinárodná nádielka v Novej Cvernovke: Od českého Ventolina až povenezuelsko-berlínsku DJku Hyperaktivist.
17:12
16:45
Režisér Jokera oficiálne pracuje na pokračovaní. Štúdio plánuje ďalšie temné filmy o postavách z DC.Režisér Jokera oficiálne pracuje na pokračovaní. Štúdio plánuje ďalšie temné filmy o postavách z DC.