Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 24. 3. 2020
20:25
Ako virtuálne cestovať počas koronavírusovej karantény? Máme tipy na najlepšie cestovateľské filmy či knihy.
19:11
Greta Thunberg si myslí, že má koronavírus. Ostaňte doma, aj keď nepociťujete príznaky, prízvukuje.Greta Thunberg si myslí, že má koronavírus. Ostaňte doma, aj keď nepociťujete príznaky, prízvukuje.
17:20
16:24
Mohol by byť Westeros z Game of Thrones jedným z parkov vo Westworlde? V druhej časti novej série sme videli jedného z troch drakov.Mohol by byť Westeros z Game of Thrones jedným z parkov vo Westworlde? V druhej časti novej série sme videli jedného z troch drakov.
15:08
14:27
Štát by mal získavať presné dáta o pohybe osôb nakazených novým koronavírusom. Podľa Remišovej vraj dočasne, podrobnosti budú známe až o pár dní, ak zákon schváli parlament.Štát by mal získavať presné dáta o pohybe osôb nakazených novým koronavírusom. Podľa Remišovej vraj dočasne, podrobnosti budú známe až o pár dní, ak zákon schváli parlament.
14:12
Donald Trump je presvedčený, že v USA sa karanténa skončí už o pár dní.„Naša krajina nebola postavená preto, aby bola vypnutá,“ tvrdí.
13:31
Základné a stredné školy zostávajú zatvorené až do konca karantény na Slovensku. Maturity budú najneskôr do 30. júna 2020, potom začnú letné prázdniny.
13:23
Talianski starostovia zúfalo vyzývajú krajanov, aby zostali doma. Pošleme policajtov s plameňometmi, vyhráža sa jeden z nich. Talianski starostovia zúfalo vyzývajú krajanov, aby zostali doma. Pošleme policajtov s plameňometmi, vyhráža sa jeden z nich.
13:05
Keď Štátne hmotné rezervy nakupovali, rodine Kajetána Kičuru pribúdali byty. Nadácia Zastavme korupciu upozorňuje aj na roky 2014 a 2018.Keď Štátne hmotné rezervy nakupovali, rodine Kajetána Kičuru pribúdali byty. Nadácia Zastavme korupciu upozorňuje aj na roky 2014 a 2018.
11:44
Najbohatší muž sveta Jeff Bezos pýta príspevky pre zamestnancov Amazonu v núdzi. Mal by im pomôcť sám, tvrdia kritici. Miliardár však za posledné mesiace rozdával pomerne dosť.Najbohatší muž sveta Jeff Bezos pýta príspevky pre zamestnancov Amazonu v núdzi. Mal by im pomôcť sám, tvrdia kritici. Miliardár však za posledné mesiace rozdával pomerne dosť.