Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 25. 3. 2020
11:04
Jeden z prvých vyliečených na Slovensku? 26-ročný muž v Košiciach mal 2-krát negatívny test na koronavírus, pustili ho domov.Jeden z prvých vyliečených na Slovensku? 26-ročný muž v Košiciach mal 2-krát negatívny test na koronavírus, pustili ho domov.
9:22
Kotlebovcom mizli stránky, Matovičove video malo až 1 600 000 zhliadnutí. Facebook bol hybnou silou parlamentných volieb.Kotlebovcom mizli stránky, Matovičove video malo až 1 600 000 zhliadnutí. Facebook bol hybnou silou parlamentných volieb.
8:36
V Plague Inc. budeš v novom rozšírení zachraňovať životy. Spoločnosť tiež prispeje 250 000 dolárov na boj s koronavírusom.
7:47
Tento psík nápadne pripomína jednorožca, má totiž len jedno ucho, a to priamo nad očami.Tento psík nápadne pripomína jednorožca, má totiž len jedno ucho, a to priamo nad očami.
6:55
New York by mohol byť novým epicentrom koronavírusu: Každý tretí deň sa počet chorých zdvojnásobí, nemocnice nie na to vôbec sú pripravené.New York by mohol byť novým epicentrom koronavírusu: Každý tretí deň sa počet chorých zdvojnásobí, nemocnice nie na to vôbec sú pripravené.
Utorok 24. 3. 2020
20:25
Ako virtuálne cestovať počas koronavírusovej karantény? Máme tipy na najlepšie cestovateľské filmy či knihy.
19:11
Greta Thunberg si myslí, že má koronavírus. Ostaňte doma, aj keď nepociťujete príznaky, prízvukuje.Greta Thunberg si myslí, že má koronavírus. Ostaňte doma, aj keď nepociťujete príznaky, prízvukuje.
17:20