Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 25. 3. 2020
19:17
Na koronavírus zomrelo len 21-ročné dievča. Okrem COVID-19 údajne  nemalo žiadne iné zdravotné problémy.Na koronavírus zomrelo len 21-ročné dievča. Okrem COVID-19 údajne nemalo žiadne iné zdravotné problémy.
18:21
V Taliansku za jeden deň zomrelo na koronavírus 683 ľudí. Pandémia zatiaľ ani zďaleka nie je na ústupe.
17:09
Veľký prehľad bonusov a akcií, ktoré v čase karantény ponúkajú slovenskí mobilní operátori. Orange, O2 aj Telekom ti dajú dáta navyše alebo do ponuky zaradili detské TV stanice.
16:23
Parlament schválil lex korona, štát bude môcť sledovať ľudí podozrivých z nákazy cez mobil.Parlament schválil lex korona, štát bude môcť sledovať ľudí podozrivých z nákazy cez mobil.
14:53
14:07
Predajne marihuany aj alkoholu sú nevyhnutné aj v čase koronavírusu. V Kanade zostávajú otvorené spoločne s predajňami potravín či lekárňami.Predajne marihuany aj alkoholu sú nevyhnutné aj v čase koronavírusu. V Kanade zostávajú otvorené spoločne s predajňami potravín či lekárňami.
13:11
V karanténe radšej masturbuj sám doma. Odborníci na zdravie odporúčajú, aby si sa v čase koronavírusu vyhýbal mnohým sexuálnym praktikám.V karanténe radšej masturbuj sám doma. Odborníci na zdravie odporúčajú, aby si sa v čase koronavírusu vyhýbal mnohým sexuálnym praktikám.
12:23
12:06
Princ Charles má koronavírus. Ako 71-ročný patrí do ohrozenej skupinyPrinc Charles má koronavírus. Ako 71-ročný patrí do ohrozenej skupiny
11:04
Jeden z prvých vyliečených na Slovensku? 26-ročný muž v Košiciach mal 2-krát negatívny test na koronavírus, pustili ho domov.Jeden z prvých vyliečených na Slovensku? 26-ročný muž v Košiciach mal 2-krát negatívny test na koronavírus, pustili ho domov.