Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 26. 3. 2020
14:51
Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje nový animovaný seriál. Mimozemská rodina pristane na Zemi a zažije úžasné dobrodružstvá.Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje nový animovaný seriál. Mimozemská rodina pristane na Zemi a zažije úžasné dobrodružstvá.
14:11
Štát kúpil rúška od firmy, ktorá existovala iba pár týždňov. Jej majiteľ obišiel svojho pôvodného zamestnávateľa, založil vlastnú sro-čku a od štátu dostal vyše 13 miliónov eur.
12:41
Do testovania sa na Slovensku zapojí množstvo súkromných laboratórií. Premiér Matovič naďalej sľubuje 3 000 testov denne.Do testovania sa na Slovensku zapojí množstvo súkromných laboratórií. Premiér Matovič naďalej sľubuje 3 000 testov denne.
11:33
Nový iPhone 12 s podporou 5G možno v septembri nebude. V Apple sa vraj diskutuje o tom, že sa jeho výroba nestihne pre celosvetové opatrenia proti šíreniu koronavírusu.
10:42
Do vlaku RegioJetu opät nastúpil muž bez rúška. Napádal personál a spôsobil meškanie, vyviedla ho až polícia. Do vlaku RegioJetu opät nastúpil muž bez rúška. Napádal personál a spôsobil meškanie, vyviedla ho až polícia.
9:04
Americký tínedžer oblizoval toaletu v rámci korona výzvy. O pár dní už ležal v nemocnici s novým koronavírusom.Americký tínedžer oblizoval toaletu v rámci korona výzvy. O pár dní už ležal v nemocnici s novým koronavírusom.
8:40
Malý Riško trpiaci spinálnou svalovou atrofiou už dostal potrebný liek. Slováci mu za posledné mesiace poslali viac než 2 milióny eur, vďaka čomu sa môže liečiť v susednom Maďarsku. Malý Riško trpiaci spinálnou svalovou atrofiou už dostal potrebný liek. Slováci mu za posledné mesiace poslali viac než 2 milióny eur, vďaka čomu sa môže liečiť v susednom Maďarsku.
8:02
Slovák s podozrením na nový koronavírus vyradil až dve rôzne záchranky. Opäť zamlčal svoje kontakty s nakazenou osobou a lekári museli ísť do karantény.Slovák s podozrením na nový koronavírus vyradil až dve rôzne záchranky. Opäť zamlčal svoje kontakty s nakazenou osobou a lekári museli ísť do karantény.
7:43
Viac ako 3 miliardy ľudí na svete by mali byť v domácej karanténe. Bezpečnostné opatrenia kvôli koronavírusu platia pre takmer 70 krajín sveta.
6:55
Kňaz na Facebooku vysielal omšu naživo. Počas prenosu sa mu však omylom zapli zábavné filtre.Kňaz na Facebooku vysielal omšu naživo. Počas prenosu sa mu však omylom zapli zábavné filtre.
Streda 25. 3. 2020