Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 27. 3. 2020
9:15
Na koronavírus zomrela 36-ročná matka. Lekári ju odmietli prijať do nemocnice, vraj nie je ich prioritou.Na koronavírus zomrela 36-ročná matka. Lekári ju odmietli prijať do nemocnice, vraj nie je ich prioritou.
Štvrtok 26. 3. 2020
21:51
Pacient číslo jeden v Taliansku je zdravý. Môžete sa z tejto choroby vyliečiť, odkazuje.
19:17
Cristiano Ronaldo je najlepší na svete, ale ja som najlepší v histórii. Pelé sa opäť nezaprel a zabudol dokonca aj na Maradonu.Cristiano Ronaldo je najlepší na svete, ale ja som najlepší v histórii. Pelé sa opäť nezaprel a zabudol dokonca aj na Maradonu.
17:25
Na YouTube pribudli desiatky filmov s českým dabingom. V karanténe ich môžeš pozerať legálne a zadarmo, pridal ich priamo oficiálny distribútor.
16:55
Budiš pomáha vyčerpaným z cesty na Slovensko dodržiavať pitný režim. Poskytne zadarmo dvojtýždňovú zásobu pitného režimu občanom do karanténnych centier a policajtom na kontrolných hraničných priechodoch. (PR)
15:40