Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 27. 3. 2020
16:24
Najlepší výkon Hugha Jackmana v celej kariére? V Bad Education kryje korupčný škandál v škole, ktorý pretrváva celé desaťročiaNajlepší výkon Hugha Jackmana v celej kariére? V Bad Education kryje korupčný škandál v škole, ktorý pretrváva celé desaťročia
15:57
Honič, vyrábač rúšiek či domáci kulturisti. Naked Bananas parodujú typy ľudí v karanténe.Honič, vyrábač rúšiek či domáci kulturisti. Naked Bananas parodujú typy ľudí v karanténe.
15:16
Pre zatvorené holičstvá musia ženy svojich partnerov strihať doma. Na sociálnych sieťach zdieľajú nepodarené výsledky.Pre zatvorené holičstvá musia ženy svojich partnerov strihať doma. Na sociálnych sieťach zdieľajú nepodarené výsledky.
14:44
Stredoškolákov surovo vysťahovali z internátov: Veci im nahádzali do vriec, nemohli si ich ani skontrolovať.Stredoškolákov surovo vysťahovali z internátov: Veci im nahádzali do vriec, nemohli si ich ani skontrolovať.
14:07
Premiér Matovič sa včera na Facebooku sťažoval, že nedostáva patričnú pochvalu. Dnes sa chváli výsledkami bez rúška.Premiér Matovič sa včera na Facebooku sťažoval, že nedostáva patričnú pochvalu. Dnes sa chváli výsledkami bez rúška.
13:48
Taliansko zakázalo pohreby. Obete koronavírusu pochovávajú osamote, pozostalí sa nesmú pozrieť ani do truhly.Taliansko zakázalo pohreby.Obete koronavírusu pochovávajú osamote, pozostalí sa nesmú pozrieť ani do truhly.
13:18
Supermarket musel vyhodiť potraviny za 30-tisíc eur. Zákazníčka na nich v obchode naschvál nakašľala, lebo sa chcela zabaviť.Supermarket musel vyhodiť potraviny za 30-tisíc eur. Zákazníčka na nich v obchode naschvál nakašľala, lebo sa chcela zabaviť.
12:37
Britského premiéra Borisa Johnsona pozitívne testovali na koronavírus. Aktuálne sa nachádza izolovaný v karanténe vo svojom sídle na Downing Street.Britského premiéra Borisa Johnsona pozitívne testovali na koronavírus. Aktuálne sa nachádza izolovaný v karanténe vo svojom sídle na Downing Street.
11:44
V New Yorku za jeden deň volalo záchranku viac ako 6400 ľudí. Prekonali tak rekord z 11. septembra 2001, keď padli dvojičky.V New Yorku za jeden deň volalo záchranku viac ako 6400 ľudí. Prekonali tak rekord z 11. septembra 2001, keď padli dvojičky.
11:30