Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 28. 3. 2020
13:22
Ako vnímajú koronavírus Slováci? Väčšina súhlasí s prísnymi opatreniami, na Boží trest alebo vírus z labáku neveria. Odpovede dáva rýchla sonda medzi názormi obyvateľov.Ako vnímajú koronavírus Slováci? Väčšina súhlasí s prísnymi opatreniami, na Boží trest alebo vírus z labáku neveria. Odpovede dáva rýchla sonda medzi názormi obyvateľov.
11:57
Mikuláš Černák prehovoril z väzenia: Mikuláš Černák prehovoril z väzenia: Volil Matoviča, Borisa Kollára za mafiána nepovažuje. Okrem rúškok na tvárach dozorcov a zákazu návštev sa vraj kvôli koronavírusu veľa nezmenilo.
8:46
Z Číny včera na Slovensko priviezli 2,2 milióna ochranných rúšok a 1 milión rýchlotestov. Zatiaľ nevieme, či sú testy dostatočne spoľahlivé, štát ich musí najprv otestovať.Z Číny včera na Slovensko priviezli 2,2 milióna ochranných rúšok a 1 milión rýchlotestov. Zatiaľ nevieme, či sú testy dostatočne spoľahlivé, štát ich musí najprv otestovať.
Piatok 27. 3. 2020
22:40
21:16
Vedci, ktorí vyvíjajú vakcínu na koronavírus, hľadajú dobrovoľníkov. Prihlásilo sa 20-tisíc ľudí, ktorí sú ochotní nakaziť sa.Vedci, ktorí vyvíjajú vakcínu na koronavírus, hľadajú dobrovoľníkov. Prihlásilo sa 20-tisíc ľudí, ktorí sú ochotní nakaziť sa.