Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 29. 3. 2020
10:51
Matovič predstavil opatrenia, ktoré pomáhajú zamestnancom a živnostníkom. Niektorí majú nárok na mesačný príspevok až 540 €.Matovič predstavil opatrenia, ktoré pomáhajú zamestnancom a živnostníkom. Niektorí majú nárok na mesačný príspevok až 540 €.
8:15
Kuriér si napľul na ruku a sliny poroztieral na doručený balík. Nechutný čin zachytila bezpečnostná kamera.Kuriér si napľul na ruku a sliny poroztieral na doručený balík. Nechutný čin zachytila bezpečnostná kamera.
Sobota 28. 3. 2020
21:53
Donald Trump sa naštval na automobilky. Prikázal im, aby vyrábali pľúcne ventilátory. V USA začnú s výrobou pľúcnych ventilátor automobilky GM a Ford, v Británii pomôžu vysávače Dyson. Slovensko ich má zatial 450. V nemocniciach ale musia prístroje obsluhovať kvalifikovaní lekári.Donald Trump sa naštval na automobilky. Prikázal im, aby vyrábali pľúcne ventilátory. V USA začnú s výrobou pľúcnych ventilátor automobilky GM a Ford, v Británii pomôžu vysávače Dyson. Slovensko ich má zatial 450. V nemocniciach ale musia prístroje obsluhovať kvalifikovaní lekári.
21:23
Autopilot v autách Tesla bude opäť dokonalejší. Po najbližšej aktualizácii už dokáže zastaviť aj na červenej alebo na stopkách.Autopilot v autách Tesla bude opäť dokonalejší. Po najbližšej aktualizácii už dokáže zastaviť aj na červenej alebo na stopkách.
20:13
V noci zo soboty na nedeľu sa posúva čas. Pôjde o jednu z posledných zmien času, Európska únia totiž rozhodla o zrušení striedania od roku 2021.V noci zo soboty na nedeľu sa posúva čas. Pôjde o jednu z posledných zmien času, Európska únia totiž rozhodla o zrušení striedania od roku 2021.
19:21
Matematici spočítali, že v Taliansku a Španielsku sa už koronavírusom pravdepodobne nakazilo viac než milión ľudí. Ak nemaju vážne príznaky, nikdy ich neotestujú a oficiálne štatistiky ich nezapočítajú.Matematici spočítali, že v Taliansku a Španielsku sa už koronavírusom pravdepodobne nakazilo viac než milión ľudí. Ak nemaju vážne príznaky, nikdy ich neotestujú a oficiálne štatistiky ich nezapočítajú.
18:34
Svet čaká nedostatok kondómov. Najväčšieho výrobcu prezervatívov zatvoril koronavírus, teraz robí len na polovičný výkon.Svet čaká nedostatok kondómov. Najväčšieho výrobcu prezervatívov zatvoril koronavírus, teraz robí len na polovičný výkon.
17:43
Dnes večer bude Hodina Zeme. Od 20.30 hod. zhasnú svetlá na verejných budovách aj na Slovensku.Dnes večer bude Hodina Zeme. Od 20.30 hod. zhasnú svetlá na verejných budovách aj na Slovensku.
16:02
Brazílčania aj tak nikdy nechytia žiadnu chorobu, vyhlásil prezident Bolsonaro. Koronavírus naďalej zľahčuje, predtým ho označil za chrípočku.Brazílčania aj tak nikdy nechytia žiadnu chorobu, vyhlásil prezident Bolsonaro. Koronavírus naďalej zľahčuje, predtým ho označil za chrípočku.