Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 17:55
Čas čítania 0:40
Tímea Krauszová

Žena zabudla, že má počas pracovného videohovoru zapnutú kameru a odskočila si na záchod. Kolegovia ju s údivom sledovali

NEWS
Uložiť Uložené

Vždy, vždy, vždy si skontroluj kameru a mikrofón.

Mladej žene sa stal trapas, ktorý jej naozaj nikto nezávidí.  Uprostred konferenčného hovoru sa presunula do kúpeľne a pohodlne sa usadila na záchode. Zjavne zabudla, že má zapnutú kameru. Kolegovia sa na ňu mohli pozerať niekoľko sekúnd, kým si uvedomila, že ju stále vidia a otočila laptop iným smerom.

Nezabudni si vypnúť kameru

Videohovory v tomto období pomáhajú firmám naďalej ostávať v kontakte. Avšak môžu sa natiahnuť natoľko, že už nevydržíš a musíš si odskočiť. To je v poriadku, hlavne si vypínaj kameru a mikrofón, inak môžeš skončiť ako Jennifer.

Odporúčané
Model spolupracoval s Rytmusom, Versace má luxusnú vilu v Taliansku a Nora je influencerka. Čo robia účastníci šou Mojsejovci? Model spolupracoval s Rytmusom, Versace má luxusnú vilu v Taliansku a Nora je influencerka. Čo robia účastníci šou Mojsejovci? 27. marca 2020, 8:46

Žena sa spolu s laptopom v ruke vybrala na záchod. Kolegovia s údivom sledujú, ako si stiahne nohavice a sadne si. Viacerí sa chytajú za hlavy či zakrývajú ústa otvorené dokorán. Po niekoľkých sekundách si Jennifer na zapnutú kameru spomenie a laptop otočí iným smerom, no trapas je už, žiaľ, na svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia