Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 19:36
Čas čítania 1:25
Dominik Vetrák

Zbohom, Box Office a kiná. Ktoré filmy ľudia kupujú najviac cez digitálne obchody?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kiná sú zavreté, a tak ľudia pozerajú filmy na streamovacích portáloch a kupujú ich digitálne. Ktorým sa v súčasnosti darí najviac?

Zatvorená je väčšina kín na celom svete, a tak sme minulý pondelok nedostali žiadne Box Office dáta po viac ako 26 rokoch. Kiná nepremietajú, premiéry sa odložili a nie je o čom informovať. Drvivá väčšina filmov, ktorá premiérovala tento rok je už dostupná v digitálnej distribúcii alebo na streamingových platformách. Zvyšné sa pridajú už čoskoro. Indie Wire sa tak pozrelo na iTunes a Amazon Prime a vybralo TOP 10 predávaných filmov súčasnosti.

Viaceré snímky v rebríčkoch sú prekvapením, ako napríklad The Greatest Showman, muzikál z roku 2017. Dá sa povedať, že predajom v súčasnosti dominuje Bloodshot s Vinom Dieselom. Je to však kvôli tomu, že šiel do kín ako posledný väčší film a pár dní po premiére sa už kiná zatvárali.

Domov
Zdieľať
Diskusia