Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
26. marca 2020, 14:54
Čas čítania 0:55

Video: Igor Matovič sa po tlačovke zdravil s kolegami lakťami, novodobý pozdrav si obľúbili aj členovia krízového štábu a hygienik

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Po skončení tlačovej konferencie predviedol Igor Matovič netradičný pozdrav a išiel si dať vyprážaný syr.

Igor Matovič dnes opäť meškal na vlastnú tlačovú konferenciu, na ktorej spoločne so zástupcami laboratórií a poisťovní oznámil, že Slovensko mení spôsob testovania a chce ich denne urobiť násobne viac. Keď sa viac ako hodine tlačovka chýlila ku koncu a premiér už musel odísť, rozlúčil sa nielen s novinármi, ale aj svojimi kolegami. 

KORONA NAŽIVO: Slovensko má 2 oficiálne vyliečených pacientov.

 S členmi krízového štábu, hlavným hygienikom aj šéfkou asociácie poisťovní si narazil lakeť, pridal by sa aj minister, ten však práve stál pri pultíku a odpovedal na otázky. Elegantný, slušný, no predsa netradičný pozdrav je symbolom vzdania úcty, zároveň máme možnosť vidieť skoro kamarátske gesto, ktoré je znakom pozitívnej nálady medzi dôležitými inštitúciami aj v tejto pohnutej dobe. 

Igor Matovič ešte počas tlačovky povedal, že všetkých svojich kolegov berie na obed a budú mať vyprážaný syr. Zároveň to nie je prvýkrát, čo zmeškal vlastnú tlačovú konferenciu, už v sobotu zaspal vymenovanie vlády a zatiaľ  sa ani jeden jeho brífing nekonal v dohodnutom čase. 

26. marca 2020, 9:25 Čas čítania 8:10 Kedy budú štátnice, ako to bude s odovzdávaním diplomoviek a bakalárok a kedy sa študenti vrátia na Mlyny? (Rozhovor) Kedy budú štátnice, ako to bude s odovzdávaním diplomoviek a bakalárok a kedy sa študenti vrátia na Mlyny? (Rozhovor)

Samozrejme, je potrebné prihliadať aj na situáciu, keďže je často ťažké určiť, ako dlho budú stretnutia trvať. Matovič dnes oznámil, že s testovaním budú pomáhať aj súkromné laboratória, ktorým budú úkony preplácať všetky slovenské poisťovne. Tie sa rozhodli pomôcť aj napriek tomu, že sú podľa šéfky asociácie v zlej finančnej situácii. Celkovo chce Slovensko testovať až 3-tisíc ľudí denne, zatiaľ však nie je zrejmé, kedy sa na tento počet dostaneme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia