Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 8:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish prepisuje históriu Grammy. Je najmladšou speváčkou, ktorá bola nominovaná na všetky najprestížnejšie kategórie

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Billie bude legendou už o pár rokov.

Billie Eilish je speváčkou, o ktorú má hudobný svet v súčasnosti najväčší záujem. Dokazujú to aj odborníci z priemyslu, ktorí ju nominovali na zisk prestížneho ocenenia Grammy vo všetkých štyroch najatraktívnejších kategóriách, aké sa mladej popovej hviezdy týkajú. Billie Eilish je najmladšou interpretkou, ktorej sa to za 62-ročnú históriu galavečerov podarilo dokázať. 

Odporúčané
Billie Eilish rozdáva lístky zadarmo pre tých, ktorí sa angažujú v ekologických aktivitách Billie Eilish rozdáva lístky zadarmo pre tých, ktorí sa angažujú v ekologických aktivitách 9. novembra 2019, 12:10

Dátum odovzdávania cien je naplánovaný na 27. január a my predpokladáme, že album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a extrémne úspešný singel Bad Guy prinesú mladej hviezde zaslúžené ovocie. Síce je veľmi nepravdepodobné, že by na ceny premenila všetky štyri nominácie, už teraz však Billie prepisuje históriu a je len otázkou času, kedy si podmaní absolútne celý hudobný svet. 

Momentálne má za sebou 17-ročná hviezda náročné americké a európske turné a rovnaký scenár ju čaká aj v nasledujúcich mesiacoch. Tentokrát už haly vymenila za štadióny, ktoré naprieč celým svetom vypredala asi za hodinu. Následne by mal už prísť ďalší album, vzhľadom na to, že je Billie aktívna aj v rámci vydávania sólo trackov, môže si dovoliť aj širší časový rozostup medzi projektmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia