Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 5. 4. 2020
19:20
Saudské ženy môžu odmietnuť sex s manželom kvôli koronavírusu. Zvyčajne sa podľa islamského práva musia poddať.Saudské ženy môžu odmietnuť sex s manželom kvôli koronavírusu. Zvyčajne sa podľa islamského práva musia poddať.
18:36
16:05
Brazílsku pláž ovládli stovky korytnačiek. Unikátny prírodný úkaz nastal vďaka koronavírusu.Brazílsku pláž ovládli stovky korytnačiek. Unikátny prírodný úkaz nastal vďaka koronavírusu.
15:17
Dominika Cibulková sa odfotila polonahá v sieťke. Z jej fotky sa stalo chytľavé meme.Dominika Cibulková sa odfotila polonahá v sieťke. Z jej fotky sa stalo chytľavé meme.
13:32
Udržujte si medzi sebou vzdialenosť jedného aligátora. Floridský okres ponúka v boji s koronavírusom vtipnú radu.Udržujte si medzi sebou vzdialenosť jedného aligátora. Floridský okres ponúka v boji s koronavírusom vtipnú radu.
11:35
Muž v rámci korona výzvy olizoval susedom zvonček na dverách. Neskôr sa majiteľovi prišiel ospravedlniť.Muž v rámci korona výzvy olizoval susedom zvonček na dverách. Neskôr sa majiteľovi prišiel ospravedlniť.
9:25
V Ekvádore nechávajú telá mŕtvych na opustených uliciach. Pohrebné služby pre koronavírus nestíhajú.V Ekvádore nechávajú telá mŕtvych na opustených uliciach. Pohrebné služby pre koronavírus nestíhajú.
8:44
Igor Matovič si uťahuje z Borisa Kollára. O 9 mesiacov budú podľa premiéra plné pôrodnice, zaslúži sa o to aj šéf Sme rodina.Igor Matovič si uťahuje z Borisa Kollára. O 9 mesiacov budú podľa premiéra plné pôrodnice, zaslúži sa o to aj šéf Sme rodina.
7:45
Americká CNN chváli Slovákov. V nosení rúšok sme pre nich vzorom.Americká CNN chváli Slovákov. V nosení rúšok sme pre nich vzorom.