Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2020, 13:32
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Udržujte medzi sebou vzdialenosť jedného aligátora. Floridský okres ponúka v boji s koronavírusom vtipnú radu

NEWS
Uložiť Uložené

Na Floride musia používať prirovnania, ktorým miestni obyvatelia rozumejú.

V čase pandémie koronavírusu je dôležité udržiavať si odstup od cudzích ľudí na verejných priestranstvách. Vo väčšine krajín úrady udávajú ako bezpečnú vzdialenosť približne 2 metre, ale ak sú miestni obyvatelia zvyknutí skôr na rozdielne jednotky merania, môžu úradníci aj improvizovať.

 

This is a reminder that during #COVID19, please remember to keep at least 1 large alligator between you and everyone else at all times. #SaferAtHome #PhysicalDistancing #Florida

Posted by Leon County on Thursday, April 2, 2020

Vo floridskom okrese Leon County, kde mimochodom leží aj hlavné mesto štátu Tallahassee, si s prirovnaním nerobili ťažkú hlavu. Štát je povestný svojím obrovským množstvom krokodílov a aligátorov, ktoré tam žijú, a tak Leon County na svojom facebookovom profile radí obyvateľom, aby si od každého pre istotu udržiavali vzdialenosť jedného aligátora.

Domov
Zdieľať
Diskusia