Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 6. 4. 2020
15:22
Quibi môžeš sledovať len na mobile. Dočkáme sa novej streamovacej platformy aj na Slovensku?Quibi môžeš sledovať len na mobile. Dočkáme sa novej streamovacej platformy aj na Slovensku?
12:21
Takto vyzerá priama konkurencia Counter-Strike Valorant, ktorá plánuje ovládnuť svet gamingu.Takto vyzerá priama konkurencia Counter-Strike Valorant, ktorá plánuje ovládnuť svet gamingu.
11:40
Štát pre tento rok ruší známkovanie na základných školách. Žiaci nemôžu prepadnúť. Učitelia majú od pondelka hodnotiť ústne.
10:41
Miroslav Marček by dokázal byť bezcitný aj k blízkej osobe, ak by mal z toho profit. Čo hovorí o vrahovi Kuciaka psychiater?
10:13
Youtube ide do boja s TikTokom a plánuje svoju vlastnú verziu populárnej sociálnej siete. Internetový gigant vytvorí novú platformu pre krátke videá.Youtube ide do boja s TikTokom a plánuje svoju vlastnú verziu populárnej sociálnej siete.Internetový gigant vytvorí novú platformu pre krátke videá.
6:55
Nedeľa 5. 4. 2020
21:15