Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2020, 8:48
Čas čítania 0:25
Vl Mi

Britského premiéra Borisa Johnsona museli previezť do nemocnice. V marci mu diagnostikovali COVID-19

NEWS BORIS JOHNSON VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

V nemocnici absolvuje ďalšie testy.

Veľká Británia patrí medzi európske krajiny, ktoré zaviedli prísnejšie opatrenia v boji proti koronavírusu o čosi neskôr.

Spočiatku mal britský premiér Boris Johnson vyjadrenia typu, že to Briti bez problémov zvládnu. Rétoriku začal meniť po štúdii, ktorá ukázala, že by pre koronavírus mohli v krajine zomrieť tisíce ľudí.

Odporúčané
Slovenka žijúca v New Yorku: Ľudia na nás čudne pozerajú, keď máme rúška Slovenka žijúca v New Yorku: Ľudia na nás čudne pozerajú, keď máme rúška 5. apríla 2020, 17:14

Pred desiatimi dňami sa verejnosť dozvedela, že aj Johnson patrí medzi chorých. Ďalej však pracoval, mal naordinovanú domácu liečbu. Po desiatich dňoch je však britský premiér v nemocnici, podstúpi ďalšie testy, píše The Guardian.

Stále má vyššiu teplotu, pretrvávajú aj ďalšie príznaky ochorenia. V nemocnici podstupuje rutinné vyšetrenia. Pod dohľadom lekárov ostane tak dlho, ako to bude potrebné.

Britský premiér Johnson pre koronavírus skončil v nemocnici
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia