Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 7. 4. 2020
Pondelok 6. 4. 2020
19:08
Zdravotník v Anglicku zomrel po 12-hodinovej šichte. Pri ošetrovaní pacientov vraj nemal vhodné ochranné pomôcky.Zdravotník v Anglicku zomrel po 12-hodinovej šichte. Pri ošetrovaní pacientov vraj nemal vhodné ochranné pomôcky.
18:13
Zac Efron už nikdy nechce mať postavu ako vo filme Baywatch. Bolo to stupídne, mať také telo nie je reálne, tvrdí.Zac Efron už nikdy nechce mať postavu ako vo filme Baywatch. Bolo to stupídne, mať také telo nie je reálne, tvrdí.
18:00
Separ prezradil, prečo na jeho albume OG nie je Gleb a Samey (KTO MU KLAMAL DO OČÍ😳)
16:26
Pozri si virtuálnu výstavu legendárneho umelca Pasta Onera. Danubiana ju sprístupnila pre všetkých.Pozri si virtuálnu výstavu legendárneho umelca Pasta Onera. Danubiana ju sprístupnila pre všetkých.
15:22
Quibi môžeš sledovať len na mobile. Dočkáme sa novej streamovacej platformy aj na Slovensku?Quibi môžeš sledovať len na mobile. Dočkáme sa novej streamovacej platformy aj na Slovensku?