Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 19. 12. 2019
7:20
Špeciálny súd dnes predbežne prejedná obžalobu vo veci vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Za objednávateľa polícia označila Mariana Kočnera a za sprostredkovateľku Alenu Zsuzsovú. Pred súdom budú stáť aj vykonávatelia vraždy Miroslav Marček a Tomáš Szabó. Viac o vražde investigatívneho novinára sme písali v článku 10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko.Špeciálny súd dnes predbežne prejedná obžalobu vo veci vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Za objednávateľa polícia označila Mariana Kočnera a za sprostredkovateľku Alenu Zsuzsovú. Pred súdom budú stáť aj vykonávatelia vraždy Miroslav Marček a Tomáš Szabó. Viac o vražde investigatívneho novinára sme písali v článku 10 dôležitých informácií o tom, prečo zavraždili Jána Kuciaka a jeho snúbenicu a aký vplyv mala vražda na Slovensko.
Streda 18. 12. 2019
22:12
Najšportovejšie Porsche Macan má nový a silnejší motor. Variant GTS ponúka po novom až 380 koní.Najšportovejšie Porsche Macan má nový a silnejší motor. Variant GTS ponúka po novom až 380 koní.
21:10
Bratislava ohňostroj napokon mať bude, vraj je to kvôli bezpečnosti. Iné mestá radšej poslali ušetrené peniaze Prešovu.
19:13
Muž, ktorý sa rozhodol cestovať ekologicky, strávil mesiac vo vlakoch. Cesta z Anglicka do Číny ho stála viac ako 2 000 €, ušetril však viac ako 90 % emisií.
18:39
Karlosovi Vémolovi sa narodila dcéra! Český Terminátor na Instagrame zdieľal dojemnú fotografiu.
18:30
Milionár zháňa osobného fotografa, ponúka mu plat takmer 34 000 €. Ten by mal so zamestnávateľom cestovať naprieč Európou a USA.Milionár zháňa osobného fotografa, ponúka mu plat takmer 34 000 €. Ten by mal so zamestnávateľom cestovať naprieč Európou a USA.
17:13
Šteniatku v Humennom zviazali labku páskou a vyhodili ho do rieky. Podarilo sa mu vyplávať na breh, teraz si hľadá nový domov.
13:07
Posledný challenge MrBeasta o 1 000 000 dolárov bude live. Krabicu plnú peňazí vyhrá ten, kto na nej bude mať najdlhšie ruku.
13:02
Slovák 10 až 15-ročným dievčatám sľuboval kariéru modelky. Obvinili ho zo sexuálneho zneužívania a znásilnenia.